Artikler med taggen "Kompetansedagene 2019" ( 8 treff )

 • Vi søker kandidater til HR Norges Kompetansepris 2019

  HR Norge er igjen på jakt etter de smarteste kompetansestrategene i norsk arbeidsliv. Har din virksomhet en god kompetansestrategi og en like god operasjonalisering av strategien? Da bør du melde dere på her.

  Les mer
  Giek Thumb
 • Psykologisk trygget - grunnmuren i godt teamarbeid

  Amy Edmonson, professor i Leadership and Management ved Harvard Business School, forteller at hun på midten av 90-tallet snublet over en av grunnstenene for godt teamarbeid og god ledelse. Det var ikke det som var planen, men det var sånn det ble. Her kan du lese hvorfor.

  Les mer
  Hackathon
 • Den kreative gåten

  Hva er en kritisk kompetanse ledelsen, HR og medarbeiderne gjerne vil ha, men ikke alltid har, selv om det er gratis, ikke krever at du er spesielt modig og heller ikke tar noe av din eller dine medarbeideres tid?

  Les mer
  Teo Haren 1850
 • Slik blir dere et lærende team

  Spør deg selv: Har du tanker om hvordan du og dine kolleger kan gjøre det bedre? Har du i så fall snakket med dem om det? Sannsynligheten er stor for at du svarer ja på det første, og nei på det neste spørsmålet.

  Les mer
  Kompetanseutvikling
 • – Lederne må selv leve den bedriftskulturen de ønsker

  Da strømmetjenestene kom og satte TV-markedet på hodet, kunne det blitt spikeren i kista for den tradisjonelle TV-distributøren. I stedet tok RiksTV sats og la ut på en innovativ reise med dem som i dag er blant bransjens mest fornøyde – både på ansatte- og kundesiden. – Vi begynte å tenke mer på mennesker, sier Tobias Falkberger i RiksTVs ledergruppe.

  Les mer
  Ledelse Ny
 • Dagens Perspektiv: Jakten på det perfekte team

  – Det handler om å tørre å rekke opp hånda, sier Harvard-professor Amy Edmondson. Hennes forskning avdekker at et arbeidsklima fritt for frykt er nøkkelen til produktive team.

  Les mer
  Dagens Perspektiv Amy Edmonson
 • Kompetanseutvikling

  Takeaways fra Kompetansedagene 2019

  HR Norges todagerskonferanse Kompetansedagene ble arrangert 14. og 15. mai med mange fornøyde deltakere. Deltakerne fikk med seg verdifull læring om hva HR må gjøre for å møte fremtidens kompetansebehov, og hvilke muligheter som ligger i teknologi, kultur og endring av organisering.

  Les mer
  Kompetansedagene 2019 Linked In Og Fb
 • Kompetanseutvikling

  Kreativitet – en kritisk kompetanse for fremtiden

  Teo Härén er kreativitetsforfatter og har de siste 20 årene jobbet heltid med kreativitetsutvikling i mer enn 25 land. Med inspirerende eksempler, morsomme fakta og utfordrende spørsmål fikk han publikum på Kompetansedagene 2019 til å reflektere over sitt eget kreative potensial. Både på jobben, men også privat.

  Les mer
  Teo Haren Video Thumb