Artikler med taggen "kompetanseutvikling" ( 9 treff )

 • Oppstart av nye fagnettverk høsten 2016

  Temaene i de nye nettverkene er kompetanseutvikling, HR-analyse og belønning. Og vi har et eget nettverk for deg som er ny i HR. Ved å delta i HR-nettverk får du unike muligheter for kompetanseutvikling og problemløsning i den praktiske jobbhverdagen din.

  Les mer
  Forsidebilde Alle Nettverk Toppbanner
 • Kompetanseutvikling

  Trender innen læring

  Litt vel forenklet mener mange at det grunnleggende trengs folk som vil gjøre jobben og folk som kan gjøre jobben. Og at ansatte og ledere skal være høye på begge disse faktorene. Innenfor rekruttering er det selvsagt vanskelig å måle disse to, ikke minst fordi jobben som skal fylles i de fleste tilfeller kommer til å endre innhold – kanskje innen kortere tid enn vi først har tenkt.

  Les mer
  Hr Akademiet Rekrutteringsdagene 2014 Forsidebilde
 • Kompetanseutvikling

  Hva sier trendene om HR-kompetanser?

  Det er langt færre rapporter som ser på HR-kompetanser over tid enn antallet rapporter som ser på HR-utfordringer. Men det finnes noen rapporter som har observert utviklingen innenfor HR-kompetanser over mange år nå, og som sier oss noe om hva som foregår like under vår egen nese.

  Les mer
  Hr Kompetanser
 • Organisasjonskultur

  Pro bono - den raskest voksende formen for frivillighet blant ansatte i bedrifter

  I Norge doneres kompetanse til ideelle organisasjoner som oftest på individuell basis, men også bedrifter ser etter hvert verdien av å benytte ansattes kompetanse til pro bono arbeid.

  Les mer
  Krukke Med Penger
 • Kompetanseutvikling

  ​Hvordan skape kunnskap?

  «Vil du starte en bedrift som overlever sin første gode forretningsidé? Da bør du skape en kultur som verdsetter læring. Vil du skape deg en karriere som gjør det mulig for deg å vokse med oppgavene? Ta vare på din lærelyst – og skaff deg en jobb hvor du får anledning til å lære noe nytt hele tiden.»

  Les mer
  Illustrasjon Temaark
 • Arrangement ( 18 des )

  How HR can make a commercial impact

  Workshop with Nick Holley

  Les mer
  Nick Holley Thumb
 • Arrangement ( 2 juni - 1 juli )

  Fagnettverk innen kompetanseutvikling 2020/2021

  Målet med HR Norges fagnettverk innen kompetanseutvikling er å skape en arena for deling og drøfting av aktuelle kompetansefaglige temaer og problemstillinger på et høyt faglig nivå. I dette nettverket vil du få en unik mulighet til å utveksle erfaringer og diskutere problemstillinger man møter i den praktiske arbeidshverdagen.

  Les mer
  Anne Lise Mevold Fb
 • Arrangement ( 4 juni - 1 juli )

  Fagnettverk innen lederutvikling 2020/2021

  Dette nettverket er for HR-praktikere som har ansvar for læring og utvikling innenfor lederfaget som sitt hovedarbeidsområde.

  Les mer
  Anne Lise Mevold Fb
 • Arrangement ( 20 okt - 21 okt )

  Strategisk kompetanseutvikling i praksis

  Dette er et praksisnært kurs som tar for seg kompetanseutvikling i arbeidslivet fra A-Å.

  Les mer
  Olav Johansen Fb