Artikler med taggen "læring" ( 8 treff )

 • Læring og utvikling: Hvordan få 50:25:25 til å bli 70:20:10?

  Læringsidealet er 70:20:10. Virkeligheten er nærmere 50:25:25. Charles Jennings misjon er å etablere den optimale fordelingen for hvordan vi lærer i arbeidslivet.

  Les mer
  klasserom-old-style-biz-m-graf-600x400
 • Kompetanseutvikling

  Trender innen læring

  Litt vel forenklet mener mange at det grunnleggende trengs folk som vil gjøre jobben og folk som kan gjøre jobben. Og at ansatte og ledere skal være høye på begge disse faktorene. Innenfor rekruttering er det selvsagt vanskelig å måle disse to, ikke minst fordi jobben som skal fylles i de fleste tilfeller kommer til å endre innhold – kanskje innen kortere tid enn vi først har tenkt.

  Les mer
  Hr Akademiet Rekrutteringsdagene 2014 Forsidebilde
 • Ressursplanlegging

  Ansettbarhet og talent

  ”Hovedårsaken til at unge talentfulle ledere bytter jobb er manglende muligheter for videreutvikling og kompetansebygging hos arbeidsgiveren”. Utsagnet kom frem i en artikkel i Finansavisen 26. oktober 2016. Artikkelen refererte til en undersøkelse gjennomført blant kandidatene til konsulentselskapet Assessits konkurranse ”Årets unge ledere”.

  Les mer
  Ansettbar
 • Organisasjonskultur

  Pro bono - den raskest voksende formen for frivillighet blant ansatte i bedrifter

  I Norge doneres kompetanse til ideelle organisasjoner som oftest på individuell basis, men også bedrifter ser etter hvert verdien av å benytte ansattes kompetanse til pro bono arbeid.

  Les mer
  Krukke Med Penger
 • Storebror ansetter deg

  Hva om HR-systemet ditt sa at «siden du ansatte denne søkeren, tror jeg at du liker disse også», og presenterte en fristende liste av talenter? Det kommer snart, til en skjerm veldig nær deg, skal vi tro Martin Jonassen, en ekspert på HR-systemer.

  Les mer
  Storebror Rekrutterer I Stock 138076327 Thumb
 • Spiller seg til salgsvekst

  Jo mer de ansatte sitter med nesa i et dataspill, jo bedre går salget i butikkene. Paradoks? I Europris er dette virkelighet. HR-sjef Kristine Frøberg forteller hvordan og hvorfor.

  Les mer
  Kristine Frøberg Thumb
 • Evig beta

  Harold Jarche fikk sparken. Siden har han vært i evig beta.

  Les mer
  Harold Jarche 2017 05 08 16 31 13
 • Arrangement ( 15 mai )

  Hvordan kan HR drive utvikling og digitalisering, webinar

  Velkommen til webinar med Q&A

  Les mer
  Anne Gina Fb