Artikler med taggen "lønn" ( 6 treff )

 • HR-lønnsrapport

  HR Lønnsrapport 2014

  HR lønnsrapport 2014 er lansert. Rapporten er et «must» for enhver som leder personalfunksjoner eller personer som jobber med belønning generelt sett.

  Les mer
  HR lonnsrapport 2014-450x300
 • HR-lønnsrapport

  HR Lønnsrapport 2015

  I dag lanseres årets HR lønnsrapport. ( Fredag 10. april 2015) Denne er et «must» for enhver som leder personalfunksjoner eller personer som jobber med belønning generelt sett.

  Les mer
  Forside2 HR lonnsrapport 2015
 • ALx - HR Norge og TNS Gallups halvårlige Arbeidslivindeks

  ALx III: Halvparten er villig til å gå ned i lønn

  Mer enn halvparten av norske arbeidstakere er villig til å gå ned i lønn dersom det blir en aktuell problemstilling.

  Les mer
  Alx Iii 2016 01 Villighet Til Lonnsnedgang
 • Endring av lønn og betingelser

  Lønn og betingelsessett synes å være viktigere for mennesker enn det man gjerne snakker høyt om. Det er ikke "politisk korrekt” å si at lønn er av stor betydning for enkeltindivider, men stemmer dette i forhold til hvordan mennesker handler i praksis for eksempel ved valg- eller bytte av jobb?

  Les mer
  Belønning
 • Lønn

  HR Lønnsrapport 2016

  I dag lanseres årets HR lønnsrapport. (Fredag 1. april 2016) Årets rapport har som utgangspunkt lønnsdata fra nesten 1200 HR-stillinger i privat sektor, med oppdatert informasjon om hvordan disse avlønnes.

  Les mer
  Belønning beskjært
 • Ny HR Lønnsrapport kommer 31. mars

  I disse dager starter utarbeidelsen av årlige lønnsrapporten for HR-stillinger som skal lanseres i slutten av mars. Rapporten er et resultat av et samarbeid mellom HR Norge og Korn Ferry HayGroup, og årets rapport er den ellevte i rekken. Vi begynner dermed å få et godt grunnlag for å si noen om utviklingstrekk i lønn innenfor HR, og rapporten er blant de mest attraktive og nedlastete medlemsgodene.

  Les mer
  Penger Foto Stig Espen Soleng Freeimages 1000X666