Artikler med taggen "Lønnsrapport 2019" ( 4 treff )

 • Håndbok for rebelske belønnere

  Debra Corey vil at du skal være litt rebelsk når du utvikler belønningssystemer. — «Rebel with a cause», riktignok, sier den britiske eksperten, som har skrevet en håndbok for rebeller som vil ha engasjerte ansatte.

  Les mer
  Debra Corey Toppbanner
 • Lønn

  HR Lønnsrapport 2019 er lansert

  Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

  Les mer
  Penger 2019
 • Høy begynnerlønn for nyutdannede i Norge

  Ingen land lønner nyutdannede bedre enn Norge. Om de kommer inn i selskapet med bachelor, master eller doktorgrad i ryggsekken betyr imidlertid ganske lite. I hvert fall første året.

  Les mer
  Penger 2019
 • Lønn

  Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019

  Det sentrale lønnsoppgjøret er i havn - nå starter lønnsforhandlinger og lønnsfastsettelse på den enkelte arbeidsplass. HR Norge og Korn Ferry besøkte fem norske byer hvor vi presenterte HR Lønnsrapport, snakket mer om lønnsforhold i Norge og internasjonalt og snakket konkret om lønnsoppgjør og forhandlinger. Her er kortversjonen på 18 minutter.

  Les mer
  Tara Even Video