Artikler med taggen "Lederutviklingskonferansen 2019" ( 4 treff )

 • Nevroledelse fornyer lederutviklingen

  Glem Big Five, 360-målinger og IQ-tester. Mål heller den potensielle nye lederens hjerterytmevariasjon og skann hjernen. Det forteller deg mye mer om lederegenskapene. Kniper det, gi lederen litt serotonin.

  Les mer
  Arne Selvik 1 1850
 • - Ledelsesutvikling er ikke kumbaya, det er business

  - Lederutvikling og ledelsesutvikling må være relevant for forretningen, sier Pål Johnsen i Kongsberg Gruppen. - Vi driver ikke med kumbaya i HR. Vi driver business.

  Les mer
  Paal Johnsen 1 1850
 • Ledelse

  Hva 30 år i telekom har lært Berit Svendsen om ledelse

  Berit Svendsen ville gjøre Norge til verdens beste mobilland. Tatt i betraktning at hun startet sin karriere innenfor telekommunikasjon mens 100.000 stod i telefonkø, var det definitivt et «hårete»-mål. I dag, som leder for Vipps utland, er ambisiøse mål internalisert i hennes lederskap.

  Les mer
  Berit Svendsen 1850X704
 • Er den karismatiske lederens tid forbi?

  – Jeg tror vi i større grad vil oppleve at ledelsen ofte er de som vet minst om hva bedriften faktisk holder på med, sier trendanalytiker Ståle Økland. Han ser for seg en fremtid der ledere går fra å være motivatorer og detalj-styrere til å ta en mer tilbaketrukket rolle, hvor de må jobbe for at de ansatte er så tilfredse at de blir værende.

  Les mer
  Arbeidskraft