Artikler med taggen "Marianne Andreassen" ( 5 treff )

 • Produktivitetskommisjonen: Det går altfor sakte fremover i offentlig sektor

  Her er Marianne Andreassen fra Produktivitetskommisjonen sitt foredrag i sin helhet. Marianne Andreassen er administrerende direktør i Lånekassen og medlem av Produktivitetskommisjonen. I dette forrykende foredraget snakker hun om status for norsk produktivitet. Det er ikke bare lystelig. Må ses!

  Les mer
  Marianne Andreassen Hroffsek16
 • HR Norges Lederpris 2017

  HR Norge har siden 1989 delt ut HR Norges Lederpris, tidligere kjent som Kunsten å Lede. Formålet med prisen er å framheve sammenhengen mellom godt lederskap av mennesker og gode resultater for virksomhetene.

  Les mer
  Marianne-Andreassen
 • HR Norges Lederpris 2017 til Marianne Andreassen, Statens lånekasse for utdanning

  Oslo, 15. september 2017 - Hva skal til for å gjøre Norge konkurransedyktig i en digitalisert, global virkelighet? Et av svarene er en sterk, endringsvillig og fremtidsrettet offentlig sektor. HR Norge gir i år den høyt hengende HR Norges Lederpris til toppleder for Statens lånekasse for Utdanning, Marianne Andreassen.

  Les mer
  Marianne-Andreassen
 • DN: Toppsjef i spagat

  Administrerende direktør Marianne Andreassen i Lånekassen passer på å ta styringen selv før noen utenfra gjør det.

  Les mer
  2017 18 09 Dn Toppsjef I Spagat Skjermdump
 • Møt vinneren av «Lederprisen 2017» på HR Forum

  Lånekassen fikk i år nok en gang topplasseringen, blant myndighetsorganer i innbyggerundersøkelsen, på tilfredshet med tjenestene og er også best på tillit. Sist uke mottok Marianne Andreassen, toppleder i Lånekassen, HR Norges Lederpris 2017. Du kan høre mer om hva de har gjort og hvordan har de oppnådd topplasseringen 1. - 2. november på HR Forum 2017.

  Les mer
  Lederprisen 2017