Artikler med taggen "medlemsmøte" ( 6 treff )

 • Jobbintervjuet

  Medlemsmøte på video: Jobbintervjuet

  Hvordan gjennomfører du best et jobbintervju? Det lærer du ved å se denne ca 45 minutter lange videoen fra HR Norges første direktesendte webcast fra medlemsmøte 19. juni 2015.

  Les mer
  Sven Kinden-Iversen medlmote rekruttering 20150619 090719
 • Her er HR Competency Study 2015

  HR Norges medlemmer er blant de første som får ta del i funnene i RBL og Dave Ulrichs syvende Human Resource Competency Study, Gikk du glipp av det direktesendte medlemsmøtet? Du kan se opptaket og laste ned presentasjonen her.

  Les mer
  HRCS 2015-10-30 thumb
 • HRtv: Arkivet

  Her finner du en samleside med medlemsmøter og andre HR-faglige videoopptak.

  Les mer
  hrtv-thumb
 • Robert Mood: Lederskap og «Kongens nei»

  Se Robert Moods inspirerende innledning om lederskap i medlemsmøtet HR Norge arrangerte den 15.09.16 på Vika kino. Deltakerne fikk også en eksklusiv førpremiere av storfilmen «Kongens nei», samt høre Paradox Films Jan Petter Dickman snakke om hvordan produksjonen av et slikt gigantprosjekt gjennomføres.

  Les mer
  Kongens Nei
 • Nordisk HR-ansvar? Du er ikke alene

  Norden er ett arbeidsmarked og virksomhetene samordner i stadig større grad HR-arbeidet på tvers av nordiske grenser. Mye er likt, samtidig som forskjellene er betydelige og viktige. Men hva er myter og hva er sant? Hvor tenker vi forskjellig og hvor er det likt? Behovet for felles-nordisk nettverk og tverrgående kompetanse blir viktig for mange i årene som kommer.

  Les mer
  Nordisk 2015
 • Arrangement ( 15 mai )

  Hvordan kan HR drive utvikling og digitalisering, webinar

  Velkommen til webinar med Q&A

  Les mer
  Anne Gina Fb