Artikler med taggen "Nick Holley" ( 10 treff )

 • Nick Holley: «HR saboterer av frykt for egne jobber»

  HR-analyse representerer den største muligheten HR noensinne har hatt. Nå er det viktig at HR ikke selv saboterer muligheten i et misforstått forsøk på å redde eget skinn.

  Les mer
  broken-mirror-photo-norrix-flickr-normal
 • Hvordan snakke med en leder som ikke bryr seg filla om HR?

  Det er mer behagelig å snakke med folk som deler din lidenskap. Mot, trygghet og evne til å snakke godt med de som virkelig betyr noe skiller briljante HR-folk fra de gode. Professor Nick Holley vil gjerne hjelpe deg dit.

  Les mer
  151104 Hrn Nick Holley Hr Forum
 • Strategisk HR

  Hvordan bli god innen HR

  Her får du første artikkelen i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  HR gull
 • Strategisk HR

  Hvordan skape bærekraftige verdier

  Her får du artikkel 2 og 3 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  Bærekraftige Verdier
 • Strategisk HR

  Et evidensbasert og effektivt HR

  Her får du artikkel 4 og 5 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  HR gull
 • Strategisk HR

  Et ansvarlig og nysgjerrig HR

  Her får du artikkel 6 og 7 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  Nysgjerrig Hr
 • Organisasjonsutvikling

  Organisasjonspolitikk og effekten av HR-tiltak

  Her får du artikkel 8 og 9 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  organisasjon
 • Organisasjonsutvikling

  Etikk og integritet - uten dette vil HR ikke være i stand til å bygge tillit og troverdighet

  Her får du artikkel 10 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  Nick Holley Img 9398
 • Strategisk HR

  Sammenhengen mellom HR og verdiskaping

  Vi er i starten på nok et nytt år og de fleste HR-ledere og -avdelinger arbeider med sine planer. Begrepet strategisk HR er i fokus og HR-strategier og -planer skal oppdateres og settes ut i livet.

  Les mer
  Krukke Med Penger
 • Arrangement ( 18 des )

  How HR can make a commercial impact

  Workshop with Nick Holley

  Les mer
  Nick Holley Thumb