Artikler med taggen "Onboarding" ( 20 treff )

 • Onboarding

  Velkommen om bord - Vellykket påmønstring av nye medarbeidere

  I mange bransjer var det lenge vanlig at prosessen med å integrere en nyansatt inn i virksomheten, i stor grad ble overlatt til personalavdelingen. Med unntak av en praktisk orientering første dag, ble mange nyansatte i praksis overlatt til seg selv i en synk-eller-svøm situasjon der altfor mye avgjøres av en lang rekke tilfeldigheter underveis.

  Les mer
  Onboarding
 • Onboarding

  Er du ansvarlig for å ta imot nyansatte i din virksomhet?

  Da har du ansvar for første inntrykket. Du representerer hele virksomheten overfor hver eneste nyansatte, så din jobb er kritisk og ekstremt viktig. Du er ansvarlig for at den nyansatte trives fra første dag og blir produktive så raskt som mulig.

  Les mer
  Onboarding
 • GELx 2017: Ansattreisen fra ansettelse til oppsigelse

  GELx 2017: Bare 3 av 10 nyansatte får et introduksjonsprogram

  Les mer
  Gelx 2017 Onboarding Thumb
 • Onboarding

  Få en god start på arbeidsforholdet

  Et godt onboardingprogram er noe av det smarteste du kan ha på plass for å sørge for at vellykket rekruttering utvikler seg til et vellykket arbeidsforhold. Med god onboarding beholder du talentene, skaper gode ansattopplevelser, og prestasjonene blir bedre. Uten, risikerer du å måtte starte rekrutteringprosessen på nytt etter bare få måneder.

  Les mer
  Handtrykk
 • Fra fagperson til helstøpt leder

  Med 250 apoteker, og 2300 ansatte spredt over hele Norge, er onboarding en krevende prosess. For Rune Kiilstofte, Kompetanseutviklingssjef i Norsk Medisnaldepot, er løsningen å skape et stammespråk slik at nye ledere med enkle grep forstår både sine egne, og sine medarbeideres behov.

  Les mer
  Nmd Rune Kiilstofte
 • Onboarding

  Onboarding med kommersiell effekt – Sånn gjør de det i KPMG

  KPMG Norge rekrutterer ca. 200 nye medarbeidere hvert år. Selskapet er i sterk vekst og onboarding er et fokusområde. Tidsrommet fra arbeidskontrakten signeres og gjennom prøvetiden er viktig for både nyansatte og KPMG. "Vi er glade for at så mange flinke folk har lyst til å jobbe hos oss, og da vil vi gjøre vårt beste for at de skal få en god start" sier Vivi Kristensen, HR-direktør i KPMG Norge.

  Les mer
  Onboarding Ny
 • Rekruttering

  Temaark rekruttering

  Her finner du relevante temaark for fagområdet rekruttering.

  Les mer
  Rekruttering1 Thumb
 • – Etter to ukers onboarding føler de ansatte at de har jobbet her lenge

  Konsulentselskapet BDO er kåret til et av de beste stedene å jobbe i Norge i 2018 av Great Place to Work. En viktig bidragsyter er det skreddersydde onboardingprogrammet Camp BDO, som gir en god introduksjon til arbeidshverdagen og sørger for sosial trygghet og nettverk på tvers av selskapets tjenesteområder.

  Les mer
  Onboarding
 • Inspirasjon, faglig påfyll og julestemning

  HR Norges juletreff blir en stemningsfull førjulskonferanse i Kulturkirken Jakob, med fokus på inspirasjon og faglig påfyll. Vi har invitert noen av de aller beste foredragsholderne vi kjenner for å dele av sin innsikt med deg.

  Les mer
  Hr Norges Juletreff Web Thumb
 • Onboarding

  Dette lærte vi på Onboardingkonferansen 2018

  Årets konferanse samlet over 300 mennesker da HR Norge for andre gang inviterte til Onboardingkonferansen. Her har vi samlet noen take aways fra konferansen for dere som ikke hadde muligheten til å være med i år, ellers som trenger en liten oppfriskning.

  Les mer
  Onboardingkonferansen 2018 Linked In
 • Tønsberg Blad: Mislykkede ansettelser utgjør usynlige kostnader

  Even Bolstad, daglig leder i HR Norge, bekrefter at rekruttering er et viktig tema og onboarding et veldig aktuelt tema for tiden.

  Les mer
  Tonsbergblad 13 12 18 Ny
 • Arrangement ( 21 apr )

  Onboarding: Hva og hvordan?

  Dette kurset vil gi deg innsikt i hva onboarding omfatter og hvordan man kan sikre en god onboardingsprosess.

  Les mer
  Kristine Blixrud Fb2
 • Arrangement ( 22 apr )

  Onboarding: Hvordan utvikle onboardingprosessen

  Jobber du med å designe eller videreutvikle onboardingsprosessen i egen organisasjon? Dette kurset gir en praktisk tilnærming til utvikling av egen onboardingsprosess.

  Les mer
  Kristine Blixrud Fb2
 • Hvorfor det kan være smart å bruke 18 måneder på onboarding

  Halvparten av enkelte typer ansettelser mislykkes. Det koster virksomhetene blod og tårer. Hvorfor er det sånn? Vi har spurt en av verdens fremste eksperter og forskere på onboarding, Talya Bauer. Her deler hun hva som skiller suksess fra fiasko når du skal få nye medarbeidere inn i folden.

  Les mer
  Talya Bauer 1850X704
 • Onboarding

  «Keep it Simple» - praktisk og kulturell onboarding i et internasjonalt konsern

  Alexandra Bjerch-Andresen er HR Manager og business partner i BASF AS, Norge. Hun var på Onboardingkonferansen 2019 og snakket om onboarding i et internasjonalt konsern. Gikk du glipp av foredraget kan du se dette her.

  Les mer
  Alexandra Bjerch Andresen Video Pluss
 • Onboarding

  Onboarding ved bruk av tjenestedesign

  ​De siste årene har interessen for designmetodikk og tjenestedesign økt. Samfunnsendringer og teknologitrender er med på å endre måten tjenester leveres og hvordan løsninger utvikles. Gjennom å sette brukeren i sentrum av tjenesteutviklingen er vi med å påvirke utvikling og bruken av teknologi på en helhetlig måte.​ Her får du Eirill Wiik sitt foredrag fra Onboardingkonferansen 2019.

  Les mer
  Eirill Wiik Video Thumb
 • Onboarding

  Ny rapport om onboarding

  HR Norge presenterer en ny rapport om onboarding. Onboarding har gjennom de siste årene fått en stadig økende oppmerksomhet og fått en sentral plass innen Human Resource Management (HRM)

  Les mer
  Onboarding 2019 Thumb
 • Arrangement ( 17 nov )

  Onboarding: Hva og hvordan?

  Dette kurset vil gi deg innsikt i hva onboarding omfatter og hvordan man kan sikre en god onboardingsprosess.

  Les mer
  Kristine Blixrud Fb2
 • Arrangement ( 18 nov )

  Onboarding: Hvordan utvikle onboardingprosessen

  Jobber du med å designe eller videreutvikle onboardingprosessen i egen organisasjon? Dette kurset gir en praktisk tilnærming til utvikling av egen onboardingprosess.

  Les mer
  Kristine Blixrud Fb2