Artikler med taggen "Onboardingkonferansen 2019" ( 5 treff )

 • Hvorfor det kan være smart å bruke 18 måneder på onboarding

  Halvparten av enkelte typer ansettelser mislykkes. Det koster virksomhetene blod og tårer. Hvorfor er det sånn? Vi har spurt en av verdens fremste eksperter og forskere på onboarding, Talya Bauer. Her deler hun hva som skiller suksess fra fiasko når du skal få nye medarbeidere inn i folden.

  Les mer
  Talya Bauer 1850X704
 • Design thinking: Lær å lage mer treffsikre og meningsfulle tjenester

  Et omfattende onboardingprogram er til liten nytte om det bare svarer til ledelsens forventninger og ikke treffer de nyansatte og deres egentlige behov. – For å lage treffsikre og meningsfulle løsninger, må alltid de som skal bruke tjenesten eller produktet involveres, sier ekspert på design thinking-metodikken, Eirill Wiik.

  Les mer
  Design Thinking Toppbanner
 • Alexandras app gir god kjemi med nye medarbeidere

  Hvordan sikre god kjemi med nyansatte allerede før de starter i den nye jobben? Det finnes (snart) en app for det, og det er verdens største kjemikonsern som har fått denne appen for bedre kjemi mellom nyansatte og arbeidsgiver utviklet.

  Les mer
  Alexandra Ba Oppslag 2
 • Onboarding

  «Keep it Simple» - praktisk og kulturell onboarding i et internasjonalt konsern

  Alexandra Bjerch-Andresen er HR Manager og business partner i BASF AS, Norge. Hun var på Onboardingkonferansen 2019 og snakket om onboarding i et internasjonalt konsern. Gikk du glipp av foredraget kan du se dette her.

  Les mer
  Alexandra Bjerch Andresen Video Pluss
 • Onboarding

  Onboarding ved bruk av tjenestedesign

  ​De siste årene har interessen for designmetodikk og tjenestedesign økt. Samfunnsendringer og teknologitrender er med på å endre måten tjenester leveres og hvordan løsninger utvikles. Gjennom å sette brukeren i sentrum av tjenesteutviklingen er vi med å påvirke utvikling og bruken av teknologi på en helhetlig måte.​ Her får du Eirill Wiik sitt foredrag fra Onboardingkonferansen 2019.

  Les mer
  Eirill Wiik Video Thumb