Artikler med taggen "RBL" ( 6 treff )

 • Verdenslansering: HR Norge presenterer Dave Ulrichs nye HR kompetansemodell

  ​I 2012 skulle du være en troverdig aktivist. I år skal du også være en paradoksnavigatør. RBLs syvende Human Resource Competency Study er rett rundt hjørnet, og HR Norges medlemmer er blant de første som får ta del i funnene. ​

  Les mer
  hrcs-thumb
 • Her er HR Competency Study 2015

  HR Norges medlemmer er blant de første som får ta del i funnene i RBL og Dave Ulrichs syvende Human Resource Competency Study, Gikk du glipp av det direktesendte medlemsmøtet? Du kan se opptaket og laste ned presentasjonen her.

  Les mer
  HRCS 2015-10-30 thumb
 • Fra gründer til SMB: Strategisk eller operasjonell HR?

  Online medlemsmøte: Calculating the Market Value of Leadership (opptak)

  20. november 2015 arrangerte HR Norge et unikt og eksklusivt medlemsmøte hvor president i RBL Group, Norm Smallwood, og RBLs regionsjef for Skandinavia, Christine Cleeman, presenterte sine funn og konklusjoner fra forskning på titusenvis av virksomheter over hele verden. Opptakene er tilgjengelig for våre medlemmer (krever innlogging).

  Les mer
  hrtv-thumb
 • Strategisk HR

  Dave Ulrich og RBL presenterer: HR Competency Study - 7. runde

  Disse 10 videoene gir deg en grundig innføring i funnene og konklusjonene fra den syvende runden av RBL og Dave Ulrichs HR Competency Study. Ulrich kommer på HR Forum 2019 for å snakke om "The Impact of HR Competencies and HR Department Activities on Value Creation".

  Les mer
  dave-ulrich-youtube-front
 • Ledelse

  Ledelse i usikre tider: Det handler om å absorbere tvetydighet

  Verden rundt oss er tvetydig og kaotisk. Det stiller krav til ledelse. Ledere må mer enn noen gang fange opp, sortere og vurdere det som er av tvetydighet rundt seg. Først da kan organisasjonen gjøre de riktige avveiningene og fokusere på det som ender opp med å bli de viktigste prioriteringene. Utfordringen er å håndtere kostnader samtidig som man ivaretar kultur, konkurranseposisjonering, avhengigheter mellom ulike team og utvikling av medarbeidere.

  Les mer
  Veivalg
 • Invitasjon til å delta i neste store Dave Ulrich-undersøkelse

  Human Resource Competency Study (HRCS) er verdens ledende kompetanseundersøkelse for HR. Den beskriver ikke hva HR gjør og tror er viktig – den forteller hva som faktisk gir verdi. Nå starter vi opp på nytt. HR Norge tilbyr medlemmene å delta, og med det en enestående mulighet for å få egne feedbackrapporter på HR i egen virksomhet og deg som profesjonell HR utøver.

  Les mer
  dave-ulrich-youtube-front