Artikler med taggen "Rekrutteringsdagene 2019" ( 6 treff )

 • Egnet – eller bare skoleflink?

  Mens arbeidslivet i større grad støtter seg på forskningsbasert kunnskap basert på egnethet, er det karakterer som teller for å få utdannelse – som i liten grad sier noe om egnethet. Hva betyr dette gapet for rekruttering av fagfolk?

  Les mer
  Studenter
 • – Konkurransen vinnes i spennet mellom «high tech» og «high touch»

  For å vinne i rekrutteringsmarkedet, må man skjønne hvilke deler av prosessen som skal digitaliseres – og hvilke som ikke skal det, mener utvikler og rekrutterer Sverre Haugen.

  Les mer
  Hi Tech Rekruttering Thumb
 • Rekruttering

  Hvorfor skolekarakterer sier lite om hvordan du duger i arbeidslivet

  Rudi Myrvang har brukt drøyt 20 år på å lære opp HR og rekrutteringskonsulenter i hvordan de skal øke treffsikkerheten når de vurderer nyutdannede søkere til ulike stillinger. Mye av utfordringen har vært å få fokuset bort fra karakterer og utdanningsnivå, og over på egnethet for selve stillingen de vurderes for.

  Les mer
  Rudi Myrvang Video
 • Rekruttering

  Dette lærte vi under Rekrutteringsdagene 2019

  Det er oppgangstider i Norge, og mange har rekruttering på agendaen. Årets konferanse bød på to dager med virksomhetscase, innspill fra meningsbærere og flotte muligheter for nettverksbygging og kunnskapsdeling. Her får du noen læringspunkter fra konferansen.

  Les mer
  Rekrutteringsdagene 2019 Facebook2 Ny
 • Rekruttering

  Hvem kommer etter Millennials? Neste generasjon medarbeidere

  Det har vært mye snakk om hvilke forventninger dagens unge, ofte kalt Millenials eller Genrerasjon Prestasjon, har til ledelse og arbeidsliv. Men nå er en ny generasjon på vei inn i arbeidslivet, og de er ikke helt som forrige ungdomsgenerasjon. Gikk du glipp av Ole Petter Nyhaug sitt foredrag på Rekrutteringsdagene kan de se og høre dette her.

  Les mer
  Ole Petter Nyhaug Video
 • Rekruttering

  Profesjonelle intervjuteknikker

  Ingen intervjusituasjon er underkastet mer kritisk forskning enn politiets avhør. Forskningen har ledet ut i en praktiske modell som er relevant for alle som ønsker å profesjonalisere sine intervjuteknikker. Gikk du glipp av Asbjørn Rachlew sitt foredrag om profesjonelle intervjuteknikker på Rekrutteringsdagene 2019 kan du se dette her.

  Les mer
  Asbjorn Rachlew Video Thumb