Artikler med taggen "Rekrutteringsdagene 2020" ( 5 treff )

 • Topptalenter – kunsten å velge bort

  Det hjelper ikke å rekruttere inn de beste når du ikke siler ut de verste! Talent! Hva er talent! Og hvem har talent? Eller er man et talent?

  Les mer
  Adrian Furnham Thumb
 • Dagens talenter leser ikke epost

  Å drive rekruttering i et arbeidsmarked hvor etterspørselen etter smarte hoder er mange ganger høyere enn tilgangen kan føles som en digital katt og mus-lek. Trender i rekruttering skifter som motetrender. Hung Lee gir deg innblikk i hva du kan forvente i 2020.

  Les mer
  Hung Png 1850X704
 • Bedre Employer Branding med HR-analyser

  «Vi skal være den beste arbeidsplassen innen 2025». Dette var utfordringen Kate Aunaas Ingram, Vice President, Employer Branding, Recuitment and Talent Management i Orkla ASA fikk. Employer branding, dedikert teamarbeid, employee ambassador program og fakta fundert i HR-analyser har vært deler av reisen så langt.

  Les mer
  Kate Ingram Ny
 • Rekruttering

  Dette bør du tenke på før du anvender kunstig intelligens i ansettelser

  Mange arbeidsgivere er fascinerte av ideen om å bruke kunstig intelligens (AI) for å forbedre ansettelsesprosessene. AI-baserte kandidatvurderinger er i økende grad en del av seleksjonsprosesser, i alt fra chatbot-realistiske samtaler med kandidater i situasjonsbaserte tester (SJT) til algoritmebaserte vurderinger av kandidatenes svar på testspørsmål.

  Les mer
  Espen Skorstad Thumb
 • Employer branding

  Bedre Employer Branding med HR-analyser

  «Vi skal være den beste arbeidsplassen innen 2025». Dette var utfordringen Ingram fikk, og employer branding, dedikert teamarbeid, employee ambassador program og fakta fundert i HR-analyser har vært deler av reisen så langt. Her får du Ingrams foredrag fra Rekrutteringsdagene 2020.

  Les mer
  Kate Ingram Video