Artikler med taggen "Reskilling" ( 5 treff )

 • Arrangement ( 23 okt )

  Reskilling - et arbeidsliv i endring TRONDHEIM

  Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav i virksomheter. HR Norge tar dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? I møtene og rapporten hører du fra noen av de som har kommet lengst, og hva du kan lære av deres erfaringer.

  Les mer
  Sven Iversen Fb
 • HR teknologi

  Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

  Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

  Les mer
  Digitalisering Dame
 • Kompetanseutvikling

  Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav

  HR Norge har tatt dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? Gikk du glipp av medlemsmøtene Reskilling - et arbeidsliv i endring i høst får du muligheten til å se og høre dette her.

  Les mer
  Sven Video2 Ny
 • Fem HR-videoer du kan kose deg med i påsken

  Ønsker du litt faglig påfyll i påsken og gikk glipp av aktuelle foredrag fra noen av de siste konferansene våre? Her får du noen utvalgte høydepunkter fra disse.

  Les mer
  Paske Video Thumb
 • Ressursplanlegging

  Digitalisering, reskilling og strategisk ressursplanlegging

  I dette webinaret møter du Sven Kinden Iversen og Henrik Øhrn, begge fagansvarlige i HR Norge, som belyser hvordan digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav i virksomheter og mange virksomheter har startet på endringsreisen. Brått har Covid-19 satt denne reisen på «fast forward».

  Les mer
  Thumbnail Sven Og Henrik