Artikler med taggen "SBDL" ( 5 treff )

 • Online medlemsmøte: Endringene i Arbeidsmiljøloven

  Arbeidsmiljøloven (AML) fikk en gedigen overhaling i vår. Advokat Kari B. Andersen går gjennom de viktigste tingene du må være oppmerksom på i dette online medlemsmøtet (opptak).

  Les mer
  kari-andersen-aml-video
 • ​Nytt nettverk for deg som skal forholde deg til KMD og tjenestemannsloven

  Et nytt nettverk for HR-folk som opptrer på vegne av eller på andre måter forholder seg til statens personaldirektør Gisle Norheim og tjenestemannsloven dras i gang i regi av HR Norge.

  Les mer
  Gisle Norheim Thumb
 • Arbeidsrett

  Nyheter i arbeidsretten fra EU/EØS

  Her kan du oppdatere deg på det viktigste som har skjedd innen arbeidsrett på EU/EØS-nivå som har betydning for deg som arbeidsgiver.

  Les mer
  Kari Toppbanner
 • Arbeidsrett

  Bemanningsbransjen i hardt vær

  Sommervarmen ga ingen nåde. I en fersk dom fra Stavanger tingrett slår retten fast at innleide har samme rett på bonus som fast ansatte. Siden det er bemanningsforetaket som betaler lønn, ble de sittende med regningen. Blir dommen stående kan den få store konsekvenser for bemanningsbransjen som arbeidsgiver og virksomheter som benytter innleide.

  Les mer
  Arbeidsrett
 • Arbeidsrett

  Valgrett ved tap av AFP - premissene gir veiledning

  Vi har mottatt Høyesteretts premisser for avgjørelsen om at tap av AFP-rettigheter ved virksomhetsoverdragelse ga Arbeidstaker valgrett til å bli i DNB Næringseiendom i stedet for å følge med i virksomhetsoverdragelsen.

  Les mer
  Arbeidsrett Dom