Artikler med taggen "Silvija Seres" ( 5 treff )

 • Silvija Seres: — Vi trenger flere som Elon Musk i politikken

  Vi går mot et samfunn hvor en minoritet arbeidstakere blir super-attraktive, mens den store majoriteten blir mer og mer irrelevante. Silvija Seres er opptatt av hvordan Norge kan bevare sine unike fortrinn i en slik fremtid.

  Les mer
  Silvija Seres Thumb
 • Silvija og den fjerde revolusjonen

  Sist Silvija Seres holdt foredrag for HR Norge sendte publikums evaluering henne høyere enn de eksponentielle grafene hun brukte for å forklare hvorfor tiden vi lever i er så disruptiv. Gikk du glipp av den fascinerende jugoslaverinnen på HR Forum har du sjansen igjen i januar.

  Les mer
  Silvija Seres Thumb
 • Hva kreves for å vinne Kompetanseprisen? Vi spør juryen

  På Kompetansedagene i mai deler HR Norge igjen ut HR Norges Kompetansepris. I år er interessen svært stor, og det er mange nominerte til den attraktive prisen. Her er noen tanker fra juryen om hva som er viktig for en god kompetansestrategi.

  Les mer
  Kompetanseprisen Hall Of Fame V2017 Thumb
 • Silvija Seres: — Vi trenger eksentriske ledere med ekstremt mot

  Henry Ford skal ha sagt at hvis kundene ble spurt hva de ville ha, ville de svart «raskere hester». «Det krevde mot å gi dem en automobil i stedet», sier Silvija Seres. «Den type mot er den viktigste ferdigheten en leder kan ha i dag.»

  Les mer
  Silvija Seres Toppbanner
 • Utvikling av ansatte i en høyteknologisk fremtid

  Noen sier at kunstig intelligens (AI) blir den siste teknologien vi mennesker skaper, og at alt annet blir skapt videre av AI. Den vil i alle fall endre arbeidslivet på en måte ingen andre teknologier tidligere har gjort.

  Les mer
  Silvija Seres Hrf