Artikler med taggen "Sosiale medier" ( 7 treff )

 • Rekruttering

  Tema: Sosial rekruttering i 6 steg

  Rekruttering i sosiale medier har på kort tid gått fra å være "viktig å følge med på" til en selvfølgelig del av rekrutteringsstrategien. Her får du en oppdatert gjennomgang av de viktigste plattformene i et HR-perspektiv.

  Les mer
 • 5 røde flagg for ansattes bruk av sosiale medier du ikke kan overse

  Ansattes bruk av sosiale medier kan gi store muligheter – og noen utfordringer. Spør du en advokat om hva hun vil legge vekt på, får du nok helst høre om alt som kan gå galt. Vi spurte Kari Gimmingsrud i Haavind.

  Les mer
  shut-mouth-No-Crop-Photo-flickr-cc-512x339
 • Vi deler – derfor er vi

  Elise By Olsen, 15 år og verdens yngste magasinredaktør, kommer til HR Forum i november. I et forsøk på å bli litt kjent med Elise, og å prøve å se verden gjennom hennes øyne, ble jeg med henne på konferansen «Facebook – venn eller fiende?».

  Les mer
  SoMe
 • E24: Tips om rekruttering i sosiale medier

  Når du ikke lykkes med å fange oppmerksomheten til potensielle nyansatte i sosiale medier, kan det hende at det er tematikken du velger som ikke lander hos målgruppen.

  Les mer
  2015-11-22-E24 Kommentar Slik rekrutterer du sosiale medier Hans Petter Stub spaltist
 • Euan Semple: — Smarte folk er så smarte at de vet at de ikke vet alt

  ​Da Stephen Quest fikk toppjobben som Director-General for IT-politikk i EU-kommisjonen, begynte han å tenke høyt. Så høyt at tusenvis av kolleger hørte ham, hjalp ham og samtidig bedre forstod og ble mer oppmerksomme på hvilke utfordringer hans direktorat stod ovenfor.

  Les mer
  Euan Semple Thumb
 • Ukeavisen Ledelse: Sosiale medier erobrer arbeidsplassene

  Sosiale medier erobrer arbeidsplassene. Det gir store muligheter, men også noen utfordringer. Ukeavisen Ledelse fokuserer på temaet i et oppslag denne uken, hvor Kantar TNS og HR Norges undersøkelse om bruk av sosiale medier står sentralt.

  Les mer
  2017 02 03 Ukeavisen Ledelse Alx V
 • Sosial kommunikasjon

  Nye sosiale medier vil gjøre kommunikasjonen vår mer personlig, samtaleorientert og verdifylt, hevdet forskere for noen år siden - og jeg er enig, det er kommet for å bli!

  Les mer
  Kathleen O Mathisen