Artikler med taggen "Sven Kinden Iversen" ( 5 treff )

 • Dagbladet: Baksiden av Paradise-drømmen

  Dagbladet ser på ettervirkningene av deltakelse i reality-show. Deltakelse i Paradise Hotel og andre program trenger imidlertid ikke å stå i veien for drømmejobben.

  Les mer
  20160402 Dagbladet Baksiden Av Paradise Drømmen
 • HRtv: Introduksjon til HR-analyse

  "Alle" snakker om HR-analyse. Hva skal du gjøre? Skal du vente eller er det på tide å kaste seg på bølgen? I denne introduksjonen til emnet avmystifiserer fagansvarlig Sven Iversen i HR Norge fenomenet, og tipser deg om hvordan du kommer i gang.

  Les mer
  hrtv-thumb
 • Ukeavisen Ledelse: Hallo, kan jeg få et svar?

  – Det er frekt overfor dem som har investert tid og krefter i å søke på stillingene ikke å gi dem en skikkelig tilbakemelding, sier fagansvarlig for rekruttering i HR Norge, Sven Kinden Iversen til Ukeavisen Ledelse.

  Les mer
  2017 03 31 Ukeavisen Ledelse Hallo Kan Jeg Få Svar
 • Dette blir HR-trendene i 2018

  HR Norge sier i et intervju med Dagens Perspektiv at det er ingen tvil om at digitaliseringen har gjort sitt inntog i HR, og ingenting tyder på at den raske utviklingen stanser. Men den byr på noen nye utfordringer rundt blant annet kapasitet og etiske spørsmål.

  Les mer
  Hrtrender
 • Arrangement ( 23 okt )

  Reskilling - et arbeidsliv i endring TRONDHEIM

  Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav i virksomheter. HR Norge tar dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? I møtene og rapporten hører du fra noen av de som har kommet lengst, og hva du kan lære av deres erfaringer.

  Les mer
  Sven Iversen Fb