Artikler med taggen "Telenor" ( 11 treff )

 • E24: En av fem pynter på CV-en

  En åtte år gammel undersøkelse fra HR Norge ble plukket frem i E24 i forbindelse med Kapitals artikler om Sigve Brekkes CV.

  Les mer
  2015-11-19 E24 Hodejeger-om-CV-kluss-–-Dette-skjer-hele-tiden-Telenor-Jobb-E24
 • Telenors lykkelige nedbemanning

  Den 6. mars fikk «hele Norge»​ vite at Telenor Norge skulle nedbemanne. HR-direktør Øystein Bakken deler sine erfaringer fra den uvanlige, frivillighetsbaserte nedbemanningsprosessen.

  Les mer
  Oystein Bakken CHRO Telenor HR Norges beste 2015 thumb
 • Talenter i spill

  «Telenor har plassert 147 av sine aller beste kort på 'spilleduken' for å fylle vakuumet etter de 200 ansatte som tok sluttpakke og gikk»​, skrev Dagens Næringsliv i et oppslag i august . To måneder senere møter HR Norge talentsjefen Terje Eid-Hviding for en statusoppdatering.

  Les mer
 • Digitaliseringens største pådriver - og offer?

  «Jeg tror Telenor er konkurs om ti år», sa Øystein Stray Spetalen til E24 i april. «Han var for raus», beroliget konsernsjef Sigve Brekke de ansatte. «Hvis vi ikke endrer oss kontinuerlig er vi konkurs om bare fem år.»

  Les mer
  Berit Svendsen 20160823 Thumb
 • DN: Kampen om de kvinnelige talentene

  Mange bedrifter jobber knallhardt for å få frem kvinnelige lederkandidater. I tillegg rekrutterer de fra hverandre. Særlig i de bransjene og med de utdanningene hvor kvinnene er underrepresentert er kampen for å beholde talentene tøff. Ikke minst gjelder det innenfor teknologi.

  Les mer
 • Telenor har realitetssjekket betydningen av engasjement. Her er de overraskende resultatene

  Spør du konsulenter om hva som skal til for at folk skal levere, får du fort høre at den viktigste faktoren for suksess er engasjement. Jarle Hildrum og Telenor ville etterprøve påstandene og fant at det er sannheter med modifikasjoner. Les om de overraskende funnene.

  Les mer
  Hr Analyse Toppbanner
 • Telenor alene om tidsbegrensede kontrakter

  DN har denne uken hatt fokus på Telenor og hvordan virksomheten sikrer gjennomløp i stillinger som er særlig viktige i talent pipeline - helt opp i toppledelsen.

  Les mer
  Telenor Ledergruppe
 • Kompetanseutvikling for digital transformasjon i Telenor

  Digitalisering vil endre samfunnet fundamentalt og kreve tilgang til ny kompetanse både innenfor eksisterende og nye forretningsområder. Endringene i samfunnet og nye kompetansebehov vil påvirke fremtidens karrierevalg, og vi vil se at flere ansatte har flere karrierer.

  Les mer
  Digital Transformasjon 2
 • Når HR-tiltakene blir en del av nasjonens agenda

  HR-tiltak pleier ikke å få særlig oppmerksomhet i media. Et unntak er rokkeringer i ledelsen i Telenor. Hvordan er det å være HR-direktør når «normale» tiltak havner på forsiden av VG? Vi har spurt Cecilie Heuch i Telenor.

  Les mer
  Cecilie Heuch Dnv Gl Portrett
 • HR Norges HR-profiler

  Lene og livvaktene

  Lene Gaathaug er HR-direktør (CHRO) i Telenor Pakistan og har bodd på hotell i snart halvannet år. Hver gang hun går ut av rommet følger to livvakter henne. I helgene lufter hun ‘gutta’ i åsene utenfor byen. «Jeg kaller dem ikke livvakter, jeg kaller dem ‘sikkerhetsfolka mine’», sier månedens HR-profil.

  Les mer
  Lene Gaathaug Islamabad 1850
 • Ledelse

  Hva 30 år i telekom har lært Berit Svendsen om ledelse

  Berit Svendsen ville gjøre Norge til verdens beste mobilland. Tatt i betraktning at hun startet sin karriere innenfor telekommunikasjon mens 100.000 stod i telefonkø, var det definitivt et «hårete»-mål. I dag, som leder for Vipps utland, er ambisiøse mål internalisert i hennes lederskap.

  Les mer
  Berit Svendsen 1850X704