Artikler med taggen "trender" ( 4 treff )

 • Ni trender i HR du kanskje bør tenke gjennom før sommerferien starter

  Brorparten av HR-profesjonelle mener "Big Data" er viktig for HR. Like mange sier at HR ikke har noen rolle i forhold til temaet i dag.

  Les mer
 • Langtidsvarselet: 5 HR-trender du MÅ kjenne til

  Sommeren kommer, men snart er den over. Her er langtidsvarselet med viktige trender du som er i HR må kjenne til og helst komme på innsiden av.

  Les mer
 • HR teknologi

  HR trender: «Design tenkning» - en ny misjon for HR?

  Design tenkning har i de seneste år vært en av de helt store internasjonale trender innen HR. Det er et av de områder som toppledere vurderer har størst betydning for forretningsmessig suksess og som har stor innflytelse på virksomhetens fortsatte konkurransekraft i en stadig mere kompleks verden. Det virker…..- men hva er design tenkning egentlig, og hva skal vi med det?

  Les mer
  Design Thinkng
 • Kompetanseutvikling

  Trender innen læring

  Litt vel forenklet mener mange at det grunnleggende trengs folk som vil gjøre jobben og folk som kan gjøre jobben. Og at ansatte og ledere skal være høye på begge disse faktorene. Innenfor rekruttering er det selvsagt vanskelig å måle disse to, ikke minst fordi jobben som skal fylles i de fleste tilfeller kommer til å endre innhold – kanskje innen kortere tid enn vi først har tenkt.

  Les mer
  Hr Akademiet Rekrutteringsdagene 2014 Forsidebilde