Artikler med taggen "Veidekke" ( 4 treff )

 • HR Norges HR-profiler

  Barndomsminnet som fikk Hege Dillner til å skifte jobb

  Hege Dillner trivdes med utfordringene i Utdanningsdirektoratet, og hadde ingen planer om å slutte. Men hodejegeren hadde insistert på at hun i det minste måtte gjøre seg kjent med Veidekke. Da hun klikket seg inn på nettsiden var det første som kom opp et bilde som på et øyeblikk åpnet slusene til fortiden på vidt gap. Pulsen slo fortere og minnene strømmet på.

  Les mer
  Hege S Dillner Thumb
 • Hvordan Veidekke bygger broer mellom fag, kulturer og generasjoner

  Veidekke bygger broer. Også. Men når konserndirektør HR, Hege Schøyen Dillner, snakker om brobyggere er det i en annen betydning av ordet. «Utfordringen er å bygge broer mellom gammelt og nytt, å omfavne digitalisering uten å miste erfaringen og kunnskapen til veteranene», sier hun.

  Les mer
  Hege S Dillner Veidekke Thumb 2
 • HR Norges Medlemsprofiler

  Medlemsprofilen Veidekke: Nettverk, mangfold, eierskap og lærlinger

  Isaac Newton sa at mennesker bygger for mange murer og for få broer. Som konserndirektør for HR i Veidekke er det utsagnet noe Hege Schøyen Dillner kan applaudere på flere plan. Hun liker å bygge broer, ikke bare over fjorder og jorder, men også mellom mennesker, generasjoner og organisasjoner.

  Les mer
  Hege Schoyen Dillner Thumb
 • Flere gode arbeidsår for alle i Veidekke

  Et grunnleggende positivt menneskesyn og tro på dialog, tett og god oppfølging av medarbeidere samt fleksibilitet i livets vanskelig faser, bidrar til at mennesker kommer raskere tilbake til jobb. Dette er oppskriften til Anne Thorbjørnsen, Konserndirektør HR og HMS i Veidekke, på godt sykefraværsarbeid.

  Les mer
  Veidekke