Artikler med taggen "endring" ( 4 treff )

 • Indeks for arbeidslivet: Misnøye med sjefen, høyt engasjement

  HR Norge og TNS Gallup har inngått et samarbeid om en halvårlig indeks som viser hvordan det står til i norsk arbeidsliv. ALx (Arbeidslivindeksene) måler engasjement, endringsevne, gjennomføring og ledelse.

  Les mer
  ALx-2015-1H
 • Når omstilling er en del av hverdagen

  Posten har de siste 20 årene vært i kontinuerlig endring. Virksomheten er på en reise fra å være et norsk postselskap til å etablere seg som et nordisk post- og logistikk konsern. Omstilling er blitt en del av hverdagen for ledere, medarbeidere og tillitsvalgte. Et velfungerende samarbeid med de tillitsvalgte har vært og er en av forutsetningene for de gode omstillingsprosessene i Posten.

  Les mer
  Egil Linge Anderssen
 • Når kan vi si at et IKT-prosjekt har vært en suksess? - Nytt temaark om ledelse og endringskompetanse

  For å ta ut ønskede gevinster og oppnå suksess i utviklingsprosjekt, må det jobbes godt med ledelse på alle nivå, samt med kommunikasjon og involvering. I prosjekt vil det ofte være særskilte utfordringer med sammensetting av team og utnyttelse av kompetanse. Alt dette er HR sitt fagfelt.

  Les mer
  picjumbo1
 • Endring, innovasjon og HR i kommunen

  Det er en enorm vilje og interesse for innovasjon i kommunene, og flere har kommet langt i arbeidet for å bli den partneren landets borgere trenger. Men for å lykkes i å bli en god partner krever det endring – ny virksomhetsstrategi og ny kompetanse.

  Les mer
  Hr I Kommunen