Artikler med taggen "Endring " ( 4 treff )

 • HR teknologi

  "Teknofobi" i HR den største barrieren for endring

  IT-direktøren la fundamentet for det kunnskapsintensive arbeidslivet vi har i dag. Nå inviteres en annen yrkesgruppe til å overta stafettpinnen. Personaldirektøren er oppgradert til direktør for humanressuser (HR) og har muligheten til å ta rollen IT-direktøren har hatt hva gjelder å støtte virksomheten i en grenseløs ny forretningsvirkelighet. Men hun tar i liten grad utfordringen.

  Les mer
  stig-thorgersen even-bolstad 660x300-450x300
 • Endringsledelse

  Endring – styring eller ledelse?

  Endring – styring eller ledelse? Når vi i Norge snakker om planlegning, gjennomføring og forankring av endringer, benytter vi ofte begrepet «endringsledelse». Spørsmålet er om det faktisk er «endringsledelse» vi driver med, eller om det i virkeligheten er «endringsstyring» - og om det overhodet virker?

  Les mer
  Christina Høyer Glahn2 medium
 • Arrangement ( 1 nov - 2 nov )

  HR Forum 2017

  HR Forum er en av Europas ledende HR-konferanser. Det er få andre konferanser som tilbyr en rekke av foredragsholdere med så mye kunnskap og erfaring som på nettopp denne konferansen. Og det er ikke mange steder du møter så mange kompetente kolleger som her.

  Les mer
  Hr Forum Web Thumb
 • Nettverk for deg som bistår eller leder endringsprosjekter

  Skal dere restrukturere organisasjonen? Fusjonere? Implementere nye verdier? Innføre nytt støttesystem? Samlokalisere? Nedbemanne? Ønsker du å diskutere det med noen som har gjort noe lignende? Da kan vårt fagnettverk innen organisasjonsdesign være noe for deg.

  Les mer
  Forsidebilde Alle Nettverk Toppbanner