Artikler med taggen "helseledelse" ( 6 treff )

 • Helse og HR: Vil tingenes internett snu opp ned på helsevesenet?

  Tingenes internett har invadert tingene våre. Men selv om tingen du har på håndleddet vet alt om hva du gjør og spiser, og hvordan du trener og sover, har de massive dataene om din helse tilnærmet null overføringsverdi neste gang du skal til legen.

  Les mer
  kenneth Solstrand thumb
 • Jørgen Skavlan: «Helse er en opplevelse, ikke en tilstand»

  Med bare et par uker igjen til konferansen «HR og ledelse i helsesektoren», tok Tone Rose Todalshaug en prat med en av dem som gjennom fortellinger, tall og fakta skal trollbinde oss med liv, lære og eksemplets makt fra Helse-Norge.

  Les mer
  jorgen skavlan thumb
 • Slik var HR og helselederkonferansen

  En ny og viktig konferanse fikk en vellykket debut den 2. desember. Med «HR og ledelse i helsesektoren» åpnet HR Norge døren for en arena som mer enn noen annen er avhengig av gjennomtenkt og god ledelse.

  Les mer
  tone rose todalshaug og jorgen skavlan
 • DN: Sunne har mer arbeidsglede

  ​Arbeidsglede, jobbtilfredshet og motivasjon stiger med god helse, skriver Dagens Næringsliv, med henvisning til Global Employee and Leadership Index (GELx).

  Les mer
  20160622 Dn Sunne Har Mer Arbeidsglede Thumb
 • ​Hva Hildes pub kan lære deg om ledelse

  Hilde Helland bygde en pub på Manglerud i Oslo. Det gjorde henne til Youtube-stjerne og sosiale medier-fenomen. For klientellet hun lagde puben for er enda mer forvirret og glemsk enn pub-gjester vanligvis er.

  Les mer
  Hilde Helland Thumb
 • Gir fridager i bytte mot trening

  Virksomheter engasjerer seg stadig mer i ansattes helse. Hos Infotjenester I Sarpsborg får ansatte som trener ekstra fridager, i følge en artikkel i NRK Livsstil.

  Les mer
  2017 04 08 Nrk Livsstil Her Får De Ansatte Fri Hvis De Trener Thumb