Artikler med taggen "kompetansestrategi" ( 4 treff )

 • Kompetanseutvikling

  Behovet for innovasjon er høyaktuelt, -men vektlegges det i kompetansestrategien?

  Innovasjon står sentralt i den pågående omstillingen i næringslivet som følge av reduksjonen i oljevirksomheten. Private og offentlige virksomheter er viktige arenaer for utvikling av den kompetanse og kreativitet som kreves for at nyskapende prestasjoner skal finne sted.

  Les mer
  Innovasjon Web
 • Kompetansestrategi - hvorfor, hvordan og hva kan vi bruke den til?

  Kompetansestrategien er nøkkelen til suksess i fremtiden. Vet du hvilken kompetanse din virksomhet trenger for å lykkes i et marked der kundene stiller stadig høyere krav til innovasjon og teknologi? Her kan du lese om hvordan Enova SF jobber proaktivt for å møte behov og krav for fremtiden.

  Les mer
  Innovasjon Web
 • Kompetanseutvikling

  ​Hvordan skape kunnskap?

  «Vil du starte en bedrift som overlever sin første gode forretningsidé? Da bør du skape en kultur som verdsetter læring. Vil du skape deg en karriere som gjør det mulig for deg å vokse med oppgavene? Ta vare på din lærelyst – og skaff deg en jobb hvor du får anledning til å lære noe nytt hele tiden.»

  Les mer
  Illustrasjon Temaark
 • Arrangement ( 2 juni - 1 juli )

  Fagnettverk innen kompetanseutvikling 2020/2021

  Målet med HR Norges fagnettverk innen kompetanseutvikling er å skape en arena for deling og drøfting av aktuelle kompetansefaglige temaer og problemstillinger på et høyt faglig nivå. I dette nettverket vil du få en unik mulighet til å utveksle erfaringer og diskutere problemstillinger man møter i den praktiske arbeidshverdagen.

  Les mer
  Anne Lise Mevold Fb