Artikler med taggen "konflikt" ( 7 treff )

 • Personaloppfølging i vanskelige personalsaker

  Mange personalsaker er sammensatte og komplekse og arbeidsgiver kan fort bli handlingslammet i vanskelige saker. Når en leder tar opp en vanskelig sak som gjelder person med en ansatt kan denne oppleve dette som trakassering, bli sykemeldt eller påberoper seg vern som varsler.

  Les mer
  Konflikt
 • Konflikthåndtering – når sosiologien møter jussen

  Når vi nærmer oss konflikter gjør vi det ofte via én av to veier. Enten forsøker vi dialog der vi lytter, reflekterer, påvirker, deltar, prøver og feiler. Eller så går vi i angrepsmodus og henter inn advokatene.

  Les mer
  Konflikt Jus
 • Lederutvikling

  Passiv aggresjon – utmattende for alle parter

  Dårlig stemning lar seg ikke overse særlig lenge. Men det er likevel krevende å sette fingeren på hva det er som skurrer. Kan hende innser du etterhvert at du har en passiv-aggressiv personlighet på ditt team, og at det ikke kommer til å gå over av seg selv.

  Les mer
  Frustrasjon
 • Arbeidsrett

  Konflikthåndtering – mellom rett og plikt

  Konflikthåndtering handler om å ivareta balansen mellom styringsrett og omsorgsplikt. I konfliktarbeid er målet ikke kun å løse konflikten, men å ivareta relasjonene, slik at resultater vedvarer og løsninger består.

  Les mer
  Handtrykk
 • Dagbladet: Blir syke av jobbkrangler

  Folk som havner i konflikt med andre blir sterkt preget av det, skriver Dagbladet med henvisning til en undersøkelse YouGov har gjort for Dale Carnegie Training Norge.

  Les mer
  20160921 Dagbladet Blir Syke Av Jobbkrangler Thumb
 • Ledernytt: Kjære sjef; dette irriterer vi oss over

  - Vi jobber på daglig basis med å forstå den relasjonelle dynamikken på en arbeidsplass. Denne dynamikken kommer til syne i samarbeid, ledelse og medarbeiderskap, og det er kvaliteten på denne som preger trivsel så vel som resultater og prestasjoner, sier Tone Rose Gjøvik Todalshaug til Ledernytt.

  Les mer
  2017 02 08 Ledernytt Konflikt Tone Rose Thumb
 • Arrangement ( 22 okt )

  De vanskelige sykefraværssakene

  Hvordan bør arbeidsgivere håndtere kompliserte sykefraværssaker?

  Les mer
  Kari Bergeius Andersen Fb