Artikler med taggen "ledere" ( 5 treff )

 • Aftenposten: Sjefene som elsker seg selv

  «De er opptatt av dominans og beundring, sikter mot jobber som gir makt og status og gjør en god figur på jobbintervjuer. Men for en arbeidsgiver kan det blendende førsteinntrykket ha en høy pris», skriver Aftenposten søndag 15. juni.

  Les mer
 • Aftenposten: Halvparten vil bli sjef

  - Det er bra at mange vil bli ledere, det gir tilgang på flere talenter på sikt, sier Even Bolstad i et intervju i Aftenposten.

  Les mer
 • Sjefens nye bestevenn?

  Norske sjefer rekrutterer nye bestevenner, sies det - men stemmer det? Jon Rogstad presenterer ny forskning om hva arbeidsgivere legger vekt på i møtet med arbeidssøkere. Han har sett på hva som skjer i overgangen fra å være arbeidssøker til å bli arbeidstaker.

  Les mer
  Sjefens bestevenn
 • Arbeidsmiljø

  Ledere – ansattes mobbeoffer?

  Kolleger mobber kolleger og ledere mobber medarbeidere. Men hva med ledere som blir mobbet? Mye tyder på at ledere blir utsatt for like mange negative handlinger som øvrige ansatte.

  Les mer
  Konflikt 2
 • Flinke fagfolk er ikke nødvendigvis gode ledere

  Det at du er en god nerd gjør deg ikke automatisk kvalifisert som god leder. For å bli god i ledelsesfaget må du ha andre kvaliteter i tillegg, skriver daglig leder Even Bolstad, HR Norge i bloggpost på digi.no

  Les mer
  Nerd Toppbanner