Artikler med taggen "medlemskap" ( 4 treff )

 • Ikke medlem? Nå får du alle fordelene til halv pris ut året

  Dagens arbeidsliv er dynamisk og til tider krevende - spesielt med tanke på omstillinger, digitalisering og effektivisering både i privat og offentlig sektor. Ny forskning, endring i lovverk og praksis kommer i rask rekkefølge, og for mange er det utfordrende å følge med i informasjonsstrømmen. HR Norge samler inn og formidler relevant informasjon, og gjennom medlemskap hos oss kan vi hjelpe deg på veien.

  Les mer
  Krysskulturell
 • Gjør deg kjent med medlemsfordelene dine

  Dagens arbeidsliv er dynamisk og til tider krevende - spesielt med tanke på omstillinger, digitalisering og effektivisering både i privat og offentlig sektor. Ny forskning, endring i lovverk og praksis kommer i rask rekkefølge, og for mange er det utfordrende å følge med i informasjonsstrømmen. HR Norge samler inn og formidler relevant informasjon, og gjennom ditt medlemskap hos oss hjelper vi deg på veien.

  Les mer
  Puslespill
 • HR Norge medlemsnytt: Vi åpner opp og gir mer nytte til flere i virksomhetene

  HR Norges viktigste oppgave er å levere relevant og fremtidsrettet kompetanse til medlemmene – derfor ønsker vi å gi mer nytte til flere i virksomhetene. Nå får alle i virksomheter med medlemskap tilgang til alle medlemsfordelene i HR Norge.

  Les mer
  Employer Braning
 • Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

  Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

  Les mer
  Bli Medlem 2