Artikler med taggen "seniorpolitikk" ( 7 treff )

 • Se våre vidunderlige ansatte!

  Når jobbsøkere over 50 på oppfordring fra rådgivere går inn på virksomheters karriéresider, gir bildene av ultravellykkede, vakre og unge mennesker visuell beskjed om at de ikke hører hjemme der. Det gjør Steinar Hopland i Senter for seniorpolitikk betenkt.

  Les mer
  happy-people-photo-lallt-shahane-flickr-cc
 • 5 generasjonsregler fra to rustne tigre

  Arbeidsfolket blir eldre. Det skaper nye HR-utfordringer, og mulige konflikter. To av arbeidsmarkedets grånende tigre snakker om generasjonsskiller og fem "fjellvettregler" for å mestre dem.

  Les mer
  IMG 6567
 • Dine Penger: Jobbsøkertips til seniorer

  ​​Han møter jevnlig «gamle» 40-åringer og «unge» 65-åringer. Dine Penger gir jobbsøkertips til seniorer. HR Norges Even Bolstad bidrar med sine refleksjoner.

  Les mer
  20160311 Hrn Dine Penger Jobbsøkertips Seniorer Thumb
 • Dagbladet: Framtidas arbeidsliv

  ​Kvinner, seniorer og løsmedarbeidere. Det er stikkord for hvordan fremtidens arbeidsliv vil se ut, i følge en artikkel i Dagbladet.

  Les mer
  20160404 Dagbladet Framtidas Arbeidsliv
 • VG: Over 50 på jobbjakt

  – «Eldre» er for mange et negativt ladet ord, kanskje også «senior», sier Even Bolstad til VG i et oppslag med tips til deg over 50 på jakt etter jobb.

  Les mer
  20160602 Vg Over 50 På Jobbjakt Thumb
 • HR Norges HR-profiler

  HR, vann og Johan uten land

  Det henger en sky av rotløshet og rastløshet omkring ukens HR-profil. 68-åringen ser ut som en 50-åring, og har utålmodigheten til en 19-åring som venter på at livet skal begynne på ordentlig. Møt Johan F. Jakhelln, fargerik HR seniorkonsulent hos leverandøren av byens viktigste råvare: Oslo vann og avløp.

  Les mer
  Johan J Jakhelln Thumb
 • Personalpolitikk

  - Vil du være med så heng på

  Å bli rådgiver, konsulent eller å ta vikariater vil være det enkleste for de eldste som må eller ønsker å bytte jobb, mener Even Bolstad, (54), direktør i HR Norge.

  Les mer
  Even Bolstad1Md