Artikler med taggen "strategisk HR" ( 7 treff )

 • Organisasjon og ledelse

  Strategisk HR

  Les mer
 • HR og forskning: Gruppearbeid med Erna

  40 forskere, institusjonsledere og næringslivsrepresentanter var innbudt til gruppearbeid forrige mandag i Regjeringens representasjonsbolig. Mål: å gjøre Norge til verdensledende innen forskning.

  Les mer
  erna-gruppearbeid-foto-Kunnskapsdept-toppmote-om-mobbing-kilde-flickr-600x400
 • Jakten på den strategiske HR-funksjonen i offentlig sektor

  I de siste årene har det vært stort fokus på hvordan man kan organisere HR-funksjonen. Problemstillingen har blitt aktualisert med behovet for å effektivisere den offentlige sektoren. Temaet kommer opp på HR-konferansen for offentlig sektor i januar 2016.

  Les mer
  HR-funksjonen1
 • Strategisk HR

  Fra gründer til SMB: Strategisk eller operasjonell HR?

  Hvordan skal HR organiseres i ulike faser av en virksomhets livssyklus? Sven Kinden Iversen tar deg med på en HR-reise fra oppstart til SMB, og gir deg reisetips - i tekst og levende bilder.

  Les mer
  Sven Kinden Iversen2 medium
 • Strategisk HR

  Hvordan kan HR lykkes i rollen som strategisk partner?

  Strategisk HR som fenomen har vokst frem veldig de siste årene og har nesten blitt et "must do" skal man tro forskning på området. HR-avdelinger ønsker gjerne å se på seg selv som strategiske, men i realiteten er det andre fokusområder som opptar tiden. Feilprioriteringer og manglende kompetanse er bare noen områder som hemmer HRs utførelse av rollen som strategisk partner.

  Les mer
  HR-funksjonen1
 • Strategisk HR

  HR Strategi 2017

  HR strategi oppleves av mange som noe høytflyvende, abstrakt og teoretisk. Strategi handler jo i sin natur om å bevege seg opp i helikopterperspektiv og innebærer blant annet at man forsøker å forutsi noe fornuftig om fremtiden. Det er en vanskelig øvelse å balansere HR strategien slik at man bevarer helikopterperspektivet og samtidig er konkrete nok til at det er verdiskapende for virksomheten.

  Les mer
  HR strategi
 • Strategisk HR

  Hvordan bli god innen HR

  Her får du første artikkelen i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  HR gull