Artikler med taggen "team" ( 10 treff )

 • "Sammen" - et magisk ord for motivasjon

  Vi mennesker er grunnleggende sosiale og mengder av forskning har dokumentert hvor viktig det å være sosial er for oss. Forskning viser at hjernen vår er så tilpasset relasjoner til andre mennesker at den behandler sosial suksess eller fiasko som fysisk behag eller smerte.

  Les mer
 • Ukeavisen Ledelse: Skeptisk til formalisering av teamsamtaler

  Organisasjonspsykolog Reidulv Dyrkorn fra Senter for lederveiledning, tidligere avdelingsdirektør ved AFF, har tatt til orde for at teamsamtalen må bli like viktig som medarbeidersamtalen, skriver Ukeavisen Ledelse. Han ønsker også en formalisering av teamsamtalen på lik linje med medarbeidersamtalen.

  Les mer
  logo-ukeavisenledelse
 • Drillo: — Norske ledere er for snille

  — Det viktigste næringslivet kan lære av fotballen handler om tilbakemeldingskultur, sier Egil "Drillo" Olsen. Den legendariske fotballtreneren avslører noen av sine hemmeligheter om hvordan man setter sammen gode team.

  Les mer
  Egil Drillo Olsen 3
 • Organisasjonskultur

  Kollektiv intelligens - det perfekte paradoks?

  I vår higen etter perfeksjon og optimal effektivitet, kan vi overse at løsningen ligger i det uperfekte. Julia og Aristoteles fant nytten i det ufullkomne.

  Les mer
  happy-people-photo-lallt-shahane-flickr-cc
 • Dagens Perspektiv: Skeptisk til formalisering

  Daglig leder i HR Norge, Even Bolstad, applauderer tanken om flere og bedre teamsamtaler, men er skeptisk til å skulle formalisere dem.

  Les mer
 • Team: Når starten er god blir allting godt

  Team er blitt den hellige gral i arbeidslivet. «Har du et problem? Sett opp et team.» Men forskningen viser at 2+2 ikke alltid er 5. — Ofte er 2+2=3, sier NHH-professor Therese Sverdrup.

  Les mer
  En God Start Pixabay 1805
 • Slik blir dere et lærende team

  Spør deg selv: Har du tanker om hvordan du og dine kolleger kan gjøre det bedre? Har du i så fall snakket med dem om det? Sannsynligheten er stor for at du svarer ja på det første, og nei på det neste spørsmålet.

  Les mer
  Kompetanseutvikling
 • Organisasjonsdesign

  Er agile the new black?

  Inspirert av Netflix-tittelen «Orange is the new black» forsøker jeg meg på en kreativ omskriving av diskusjonen om fremtidens organisasjonsdesign.

  Les mer
  Agilitet
 • Arrangement ( 28 feb )

  Enabling a workforce with mentoring and coaching skills

  I syv år har mentoring og coaching stått på agendaen hos Leger Uten Grenser for at deres 45000 ansatte skal kunne lykkes bedre. Gode evalueringer og resultater fra ledere og team i ute i felten viser at det skaper en positiv forskjell.

  Les mer
  Alan Lefebvre Fb
 • Ledelse

  Hvordan lede høyfungerende team

  Å lede høyfungerende team gir spesielle utfordringer for en leder. Ambisjonene er høyere, deltakerne mer kompetente – men også krevende. Lederen betyr svært mye for teamet og må være involvert på andre måter enn i mer hverdagslige team. Hvordan lykkes? Her får du Fanny Duckert sitt foredrag om hvordan lede høyfungerende team.

  Les mer
  Fanny Duckert Thumb Video