Building people capabilities in the digital age

13
sep

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 11:00

Medlemspriser
0

Påmeldingsfrist 12.09.2019 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Læring og utvikling er nøkkelen til å lykkes i det 21. århundret. Vi inviterer en av Europas ledende praktikere på feltet til et interaktivt møte for å gi oss det siste av trender og ledende praksis innen læring og utvikling. Professor Nick van Dam kommer til frokost.

I det 21. århundrets økonomi og den fjerde industrielle revolusjon kjennetegnes av ferdigheter knyttet til innovasjon, teknologi, globalisering og raskt tempo. Dette gjør at en organisasjons kapasitet til å utvikle sine medarbeidere, og skape en kultur for kontinuerlig læring blir stadig viktigere for å forbli konkurransedyktig.

Disse trendene gjør effektiv kompetanseutvikling mer kritisk enn noensinne. Den må kunne skje raskt, og være nært tilpasset forretningsstrategien.

Gode programmer for kompetanseutvikling baserer seg på evidensbasert praksis.

Under dette interaktive medlemsmøtet vil deltakerne få innsikt i ledende praksis og det nyeste innen læring og utvikling for å skape bedre resultater. 

Deltakerne på møtet vil motta en kopi av Professor Nick Van Dams siste bok, Elevating L & D.

Møtet passer spesielt godt for deg som jobber strategisk med kompetanseutvikling og interesse for hvordan vi må tenke læring og utvikling for å lykkes fremover. (møtet går på engelsk)


Program

08.10: Registrering

08.30: Velkommen v/ Isabelle Delacave, Director of Business Development Corporate Relations ved Europe IE University

08.45: Building people capabilities in the digital age, Professor Nick van Dam

10.00: Åpning for spørsmål og diskusjon

10.15: Kort oppsummering

10.30: Mingling og nettverksbygging

11.00: Takk for i dagMedlemsmøtet er laget i samarbeid 
med IE University.På medlemsmøtet treffer du:

Nick van Dam er Chief Learning Officer ved IE University (Spania), Chief IE Center for Learning Innovation, en del av universitetsstyret og er professor i Corporate Learning and Development. Han er også Professor ved Nyenrode Business University i Nederland, og ved University of Pennsylvania hvor han jobber med kandidater til doktorgradsprogrammet for Executive Chief Learning Officers. Han er i tillegg ekstern rådgiver for McKinsey og Aberkyn.

Nick van Dam er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk å nå sitt fulle potensial, og er inspirert av innsikt og kunnskap fra positiv- og utviklingspsykologi, filosofi og nevrovitenskap. Han er en internasjonalt anerkjent meningsbærer, rådgiver, forsker og fasilitator av læring- og lederutvikling. Han har forfattet og medforfattet over 25 bøker, samt mange artikler.


Isabelle Delacave er Director of Business Development Corporate Relations ved Europe IE University. Hun har mer enn 15 år innen forretningsutvikling bak seg, og har vært nesten 10 år IE University i ulike roller. Hun har tidligere vært Asset Manager hos Babcock Brown, Financial Analyst hos CarVal Investors, jobbet med PR ved det belgiske konsulatet og har en MBA fra IE University i bunn.


Velkommen!Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.
Siste frist for avmelding er innen 12. september. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Laering Pa Jobb

Kompetanseutvikling

Learn or die

Ansvar for egen læring stopper ikke etter avlagt eksamen. Å utvikle seg og tilegne seg ny kunnskap er like relevant og viktig i arbeidslivet. Ikke minst er det helt nødvendig.

Dave Ulrich Thinkers 50

Ledelse

Nye tanker om lederskap

Dave Ulrich er en faglig bauta innen HR og ledelse. Ulrich har vært en motor for mange av de endringer HR-disiplinen har gått gjennom. I november kommer denne levende bauten til HR Forum. Gled deg, og her kan du varme opp med svarene på noen spørsmål vi har stilt ham.

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!