Bygg handlingsrom for et bedre resultat

12
juni

Medlemsmøte - Bergen

16:30 - 18:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 12.06.2019 13:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Høyskolen Kristiania i Bergen

Adresse: Kalfarveien 78C, 5022, Bergen

Høyskolen Kristiania i Bergen - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Få innsikt i hvordan du bedre kan skape balanse og handlingsrom i en hektisk arbeidshverdag preget av motstridene behov, kamp om ressurser og beslutningskrav.

Det å lykkes både som leder og medarbeider krever at man setter arbeidsdagen i et system. Når en trekkes i flere retninger, blir det lett tilfeldigheter som styrer prioriteringene. Ved å bli god på å skape handlingsrom kan både medarbeidere og ledere få bedre resultater.

I medlemsmøtet ser vi blant annet på dette:

  • Hvordan legger du til rette for å skape handlingsrom?
  • Hvorfor hjelper handlingsrom oss å utøve bedre lederskap og bedre medarbeiderskap?
  • Forstå samspillet mellom krav, begrensninger og valg – og hvordan handlingsrom påvirker

Få med deg dette foredraget, og bruk samtidig muligheten til å bygge nettverk. Det legges opp til erfaringsdeling og diskusjon i etterkant av foredraget, hvor du kan gå gjennom hvordan bruk av handlingsrom kan hjelpe din virksomhet, og andre temaer du har på agendaen og ønsker innspill på.


Birthe Kåfjord Lange er utdannet Cand Merc fra Norges Handelshøyskole (NHH), og har en PhD i ledelse fra 2008 fra NHH. Birthe har 10 års erfaring fra leder- og kompetanseutvikling, blant annet i Statoil og som tidligere direktør for NHH Executive. Hun har også bred undervisningserfaring fra høyskole og universitet. Kåfjord Langes doktorgrad omhandlet norske lederes håndtering av tid. Hennes forskningsinteresser er knyttet til ulike aspekter ved ledelse, herunder lederes handlingsrom og hvordan dette påvirkes av en rekke faktorer som eksempelvis ulike former for endringer, eksempelvis digitalisering, betydningen av ulike kontekster for ledelse og lederes erfaringer, læring og utvikling.

 


Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.

Siste frist for avmelding er innen 11. juni. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Interkulturell Kommunikasjon Thumb

Ledelse

Norwegian Managers’ Intercultural Competence

As a small country with international ambitions, Norway has a long tradition of sending managers abroad to meet potential new partners, and, of course, receiving the latter in Norway on return visits. Are Norwegian managers as competent in cross-cultural communication as generally believed? Is fluent English a sufficient prerequisite for interacting effectively with people from different cultural backgrounds?

Arnulf Video Thumb

Ledelse

Virker lederutvikling?

Ledelse er ikke medfødt, men er rekke ferdigheter som kan læres. Og ja, lederutvikling virker. Fikk du ikke med deg foredraget til Jan Ketil Arnulf om lederutvikling på HR-konferansene for offentlig sektor kan du se og høre dette her.

Thor Gjermind Eriksen Video

Ledelse

Fra leikestove til global konkurranse

​NRK er en organisasjon i konstant omstilling. Her kan du høre kringkastingssjef i NRK Thor Gjermund Eriksen fortelle hva dette krever av ledere og medarbeidere i sitt foredrag fra HR-konferansen for offentlig sektor 2019 .

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!