Endringsledelse er i endring

20
sep

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 10:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 19.09.2019 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

HR Norges Lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges Lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Endringsledelse i dag og fremover vil i økende grad handle om å lede i en kontinuerlig tilstand av endring og uforutsigbarhet. For å lykkes med dette er det viktig å øke organisasjonens endringskapasitet og omstillingsdyktighet.

Vi inviterer til et interaktivt medlemsmøte hvor Jon Fredrik Alfsen og Eyvind Garshol deler sine erfaringer og perspektiver på hva endringsledelse må være i dag og fremover for at vi skal lykkes. Du får også presentert en endringsmodell du kan ta i bruk i endringer du selv står i.

I workshopen snakker vi blant annet om:

  • Har tradisjonell endringsteori «gått ut på dato»? Hvorfor vi må tenke nytt rundt endringsledelse.
  • Hva er drivkrefter for endring og utvikling
  • Hvorfor endringsledelse i teorien ofte blir «venteledelse» i praksis!
  • Hva kjennetegner gode (nok) endringsprosesser?
  • Endring og omstilling – muligheter og utfordringer for ansatte, ledere, tillitsvalgte og HR.
  • Hva er godt lederskap og godt medarbeiderskap i disse endringstider
  • Mellomlederes avgjørende rolle i endringsprosesser
  • Ny endringsmodell - Forstå egen endringssituasjon, vurder endringsmodenhet, avklar endringsambisjon og beslutte endringstiltak


På møtet treffer du:


Jon Fredrik Alfsen er partner i konsulentselskapet Impaktor AS. Han er statsviter og høyskolekandidat, og har etterutdanning i livsfaseorientert personalpolitikk. Han har leder- og undervisningserfaring fra Prosjektforum ved UiO. Alfsen har lang erfaring som konsulent i offentlig sektor og har jobbet med blant annet endringsprosesser, leder- og ledelsesutvikling, karriererådgiving og medarbeiderskap. I tillegg til å jobbe som prosesskonsulent er han også en mye brukt foredragsholder.


Eivind Garshol er partner og daglig leder i konsulentselskapet Impaktor AS. Han har 25 års erfaring som leder og konsulent med spisskompetanse innen strategisk HR og organisasjons- og lederutvikling. Garshol har vært HR-direktør og HR-sjef i flere internasjonalt orienterte virksomheter som Det Norske Veritas, REC, Wallenius Wilhelmsen Logistics og Think Global. Han har konsulentbakgrunn fra Deloitte, Hartmark Consulting og Aston Group. Garshol var også nestleder i HR Norges styre i perioden 2007-2009, og har sittet i valgkomiteen siden han trådte ut av styret (som leder siden 2012).Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.
Siste frist for avmelding er innen 19. september. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Dave Ulrich Thinkers 50

Ledelse

Nye tanker om lederskap

Dave Ulrich er en faglig bauta innen HR og ledelse. Ulrich har vært en motor for mange av de endringer HR-disiplinen har gått gjennom. I november kommer denne levende bauten til HR Forum. Gled deg, og her kan du varme opp med svarene på noen spørsmål vi har stilt ham.

Herminia Ibarra Oppslag

Herminia Ibarra: "Act like a leader"

Professoren har noen radikale observasjoner som sannsynligvis vil rokke ved hele pensumet i lederutviklingsprogrammet din virksomhet kjører lederne gjennom.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!