Endringsledelse er i endring

22
nov

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 10:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 21.11.2019 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Endringsledelse i dag og fremover vil i økende grad handle om å lede i en kontinuerlig tilstand av endring og uforutsigbarhet. For å lykkes med dette er det viktig å øke organisasjonens endringskapasitet og omstillingsdyktighet.

Vi inviterer til et interaktivt medlemsmøte hvor Jon Fredrik Alfsen og Eyvind Garshol deler sine erfaringer og perspektiver på hva endringsledelse må være i dag og fremover for at vi skal lykkes. Du får også presentert en endringsmodell du kan ta i bruk i endringer du selv står i.

I workshopen snakker vi blant annet om:

  • Har tradisjonell endringsteori «gått ut på dato»? Hvorfor vi må tenke nytt rundt endringsledelse.
  • Hva er drivkrefter for endring og utvikling
  • Hvorfor endringsledelse i teorien ofte blir «venteledelse» i praksis!
  • Hva kjennetegner gode (nok) endringsprosesser?
  • Endring og omstilling – muligheter og utfordringer for ansatte, ledere, tillitsvalgte og HR.
  • Hva er godt lederskap og godt medarbeiderskap i disse endringstider
  • Mellomlederes avgjørende rolle i endringsprosesser
  • Ny endringsmodell - Forstå egen endringssituasjon, vurder endringsmodenhet, avklar endringsambisjon og beslutte endringstiltak


På møtet treffer du:Jon Fredrik Alfsen er partner i konsulentselskapet Impaktor AS. Han er statsviter og høyskolekandidat, og har etterutdanning i livsfaseorientert personalpolitikk. Han har leder- og undervisningserfaring fra Prosjektforum ved UiO. Alfsen har lang erfaring som konsulent i offentlig sektor og har jobbet med blant annet endringsprosesser, leder- og ledelsesutvikling, karriererådgiving og medarbeiderskap. I tillegg til å jobbe som prosesskonsulent er han også en mye brukt foredragsholder.Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.Siste frist for avmelding er innen 21. november. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Thor Gjermind Eriksen Video

Ledelse

Fra leikestove til global konkurranse

​NRK er en organisasjon i konstant omstilling. Her kan du høre kringkastingssjef i NRK Thor Gjermund Eriksen fortelle hva dette krever av ledere og medarbeidere i sitt foredrag fra HR-konferansen for offentlig sektor 2019 .

Dave Ulrich Thinkers 50

Ledelse

Nye tanker om lederskap

Dave Ulrich er en faglig bauta innen HR og ledelse. Ulrich har vært en motor for mange av de endringer HR-disiplinen har gått gjennom. I november kommer denne levende bauten til HR Forum. Gled deg, og her kan du varme opp med svarene på noen spørsmål vi har stilt ham.

Interkulturell Kommunikasjon Thumb

Ledelse

Norwegian Managers’ Intercultural Competence

As a small country with international ambitions, Norway has a long tradition of sending managers abroad to meet potential new partners, and, of course, receiving the latter in Norway on return visits. Are Norwegian managers as competent in cross-cultural communication as generally believed? Is fluent English a sufficient prerequisite for interacting effectively with people from different cultural backgrounds?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!