HR-analyser i Excel - FULLTEGNET med venteliste

15
okt

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 10.10.2019 13:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Scandic Solli

Adresse: Parkveien 68, 0202, Oslo

Scandic Solli - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Har din virksomhet en del HR-data tilgjengelig som dere ønsker å dra nytte av, men vet ikke helt hva dere kan bruke dem til?

På kurset HR-analyser i Excel vil du lære grunnleggende Excel-funksjonalitet og visualiseringsteknikker som kan gjøre deg i stand til å besvare forretningsspørsmål basert på HR-dataene. Kurset er basert på praktiske øvelser i hvordan gjennomføre og presentere analyser. Vi vil ta utgangspunkt i et analysespørsmål og sammen stille hypoteser som kan besvare dette. 

Som deltaker vil du lære å:

  • bearbeide et datasett med HR-data i Excel ved hjelp av funksjoner og formler som vlookup, logiske tester, search and replace og annen grunnleggende Excel-funksjonalitet.
  • teste hypoteser ved hjelp av fargekoding, pivottabeller og beregning av korrelasjoner i Excel.
  • fremstille, visualisere og kommunisere analyser på en pedagogisk og tydelig måte.

Kurset passer for deg i HR som har noe kjennskap til Excel, og ønsker å lære deg å behandle og fremstille data på en mer effektiv måte. Kurset legger opp til aktiv involvering av deltakerne gjennom hele dagen, med arbeid både individuelt og i grupper.

Alle deltakere tar med egen PC med Excel installert. Kurset er lagt opp til Excel på PC, ikke Mac. I kurset fokuseres det ikke på avansert funksjonalitet i Excel.   

Ønsker du å lære enda mer om HR-analyser?

Kurset HR-analyser i Excel kan tas alene, eller i kombinasjon med HR-analyser i Excel for viderekomne. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen for to kurs er 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer. Prisen vil korrigeres etter påmelding.

Kursholder:

Lina Alsvik har organisasjonspsykologisk bakgrunn og har jobbet med arbeidsmiljøundersøkelser, ledelsesevalueringer og andre surveys og psykometriske målinger. De siste fem årene har hun jobbet som HR-analytiker i Norsk Hydro. Der har hun vært med på å starte opp en global HR analysefunksjon og å implementere Strategic Workforce planning samt datafangalyser innen prestasjon, utvikling, mangfold og rekruttering.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!