HR-analyser i Excel for viderekomne

16
okt

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 14.10.2019 13:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Scandic Solli

Adresse: Parkveien 68, 0202, Oslo

Scandic Solli - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Ønsker du å lære enkle metoder for å automatisere rapportering og å få en introduksjon til statistikk og hypotesetesting i Excel?

Dette praktiske kurset vil gi deg kunnskap i hvordan du kan forbedre rapportering og hypotesetesting i Excel basert på HR-data, og presentere resultatene på en måte som er forankret i organisasjonens mål og strategi. 

Som deltaker vil du lære om:

  • sammenhengen mellom strategi og gjennomføring av analyser
  • bruk av modeller og automatiseringsmuligheter gjennom bruk av pivottabeller i Excel og kobling mot dashboard i Powerpoint
  • deskriptiv statistikk, korrelasjons- og regresjonsanalyse
  • hvordan bearbeide et datasett med HR-data i Excel ved hjelp av funksjoner i dataanalyse-tillegget i Excel

Dette kurset passer for deg i HR som har noe erfaring med bruk av modeller og pivottabeller i Excel, men som ønsker å lære og analysere og fremstille data på en mer effektiv måte. Du vil få en introduksjon til grunnleggende statistikk og hvordan Excel kan brukes til enkle statistiske analyser. Kurset legger opp til aktiv involvering av deltakerne gjennom hele dagen, med arbeid både individuelt og i grupper.

Alle deltakere tar med egen PC. Powerpoint og Excel med tilleggsverktøyet «analyseverktøy» må være installert på PC-en. Kurset er lagt opp til bruk av Excel og Powerpoint på Windows PC, ikke Mac.

Ønsker du å lære enda mer om HR-analyser?

HR-analyser i Excel for viderekomne kan tas alene, eller i kombinasjon med HR-analyser i Excel. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen for to kurs er 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer. Prisen vil korrigeres etter påmelding. 

Kursholdere:

Lina Alsvik har organisasjonspsykologisk bakgrunn og har jobbet med arbeidsmiljøundersøkelser, ledelsesevalueringer og andre surveys og psykometriske målinger. De siste fem årene har hun jobbet som HR-analytiker i Norsk Hydro. Der har hun vært med på å starte opp en global HR analysefunksjon og å implementere Strategic Workforce planning samt datafangalyser innen prestasjon, utvikling, mangfold og rekruttering.


Sven Kinden Iversen er fagansvarlig i HR Norge. Han har bred HR-faglig erfaring fra nasjonal og internasjonal HR gjennom globale HR-lederroller i bl.a Nokia og Trolltech. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og gjennomfører nå et erfaringsbasert masterstudie i kunnskapsledelse

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!