HR Dagen i Trondheim 2017

Hrd Landingssiden Ny
5
sep

Konferanse - Trondheim

09:00 - 15:30

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 4.09.2017 01:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Adresse: Brattørkaia 1, 7010, Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

De fleste norske virksomheter befinner seg i en form for omstilling, ofte som en konsekvens av digitalisering. På den ene siden velter endringene over oss som en tsunami. På den andre siden kan virksomhetene selv ta grep om rattet og forsøke å styre i ønsket retning.

HR_Dagen_i_Trondheim_2017.jpg#asset:21752:urlHovedtemaene for dagen er digitalisering, endring og kompetanse. Hvordan henger endring og digitalisering sammen? Hvilken rolle spiller kompetanse når en skal ruste opp organisasjonen og menneskene?

Vi har invitert kloke fremtidstenkere, dyktige HR-praktikere og relevante akademikere for å bidra med ulike perspektiver på kompetanse og digitalisering i et arbeidsliv der endring er det stabile.

Se hele programmet - trykk her eller på bildet

Grupperabatt:

Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, trekkes 20% fra deltakeravgiften. Grupperabatt gjelder for virksomhetsmedlemmer i HR Norge.

Er du ikke medlem? Her kan du lese om medlemsfordeler og hvordan melde seg inn.

Meld deg på og få med deg nyttige, spennende og inspirerende foredrag, og få mulighet til å diskutere problemstillinger med andre HR-praktikere som er opptatt av det samme som deg.

Utstiller på kompetansetorget?

Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no


Velkommen til HR Dagen i Trondheim!


Ingeborg Volan Sondre M Alvaer Thumb

— Problemet er å få de ansatte til å innrømme at de er gode

— Noe av det vanskeligste har vært å få folk til å innrømme hva de er gode på, sier Ingeborg Volan i Adresseavisen. Hun og Sondre Mikal Alvær har det siste året jobbet med å finne den skjulte kompetansen i Norges eldste avis. Sondre, Ingeborg og mange andre smarte mennesker står på scenen på HR Dagen i Trondheim i september.

Les mer

Relaterte saker

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Sector Alarm Video Thumb

HR teknologi

Med digitalisering i siktet - fra Excel til dedikerte HR-systemer

​Sector Alarm er i gang med flere store tiltak for digitalisering og automatisering i selskapet. Gikk du glipp av foredraget til Daniel Svensson på medlemsmøtet Digitale verktøy for HR kan du se det her.

Nordmenn Utakt Robot Thumb

Kompetanseutvikling

Kompetanseutvikling – behov, forventning og handling

Digitalisering, jobbautomatisering og endringer i ansattes forventninger er sentrale spørsmål som svært mange virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor. Hva betyr dette og hvordan skal vi håndtere det?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!