HR i kommunen 2018

Hrikommunenweb
26
sep

Konferanse - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
2900,-

Ikke-medlem priser
6400,-

Påmeldingsfrist 24.09.2018 09:00

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  Oslo Kongressenter

  Adresse: Youngs gate 21, 0181, Oslo

  Oslo Kongressenter - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Kommunesektoren står midt i store omstillinger. Strukturer, kvalitet og brukernes forventninger til tjenesteleveranser endres. Innovasjon og digitalisering i kommunene står derfor høyt på agendaen.

  Digitaliseringen gir oss uante muligheter i utvikling og leveranse av kommunetjenester, samtidig som det kan være utfordrende å måtte organisere oss på nytt. Her har HR en viktig rolle i å legge til rette for fremtidens kommuner. 

  HR i kommunen-konferansen fokuserer på spennende satsinger og eksperimenter som bidrar til nytenkning på et helt annet nivå enn tidligere. Hent inspirasjon fra de som våger å tenke utenfor boksen ved grenseløs innovasjon, og hvilke mulighetene som ligger i teknologi, kultur og digital kompetanse. 

  Konferansen er for deg som jobber med omstilling, digitalisering og innovasjon i kommunen. Som deltager vil du få innsikt i hvordan HR kan være en strategisk partner i fremtidens kommune.


  Rabatt for medlemmer:

  Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 20% rabatt på deltakeravgiften.  Utstiller på kompetansetorget?

  Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no

   

  Er du ikke medlem?

  Som medlem får du medlemspris på konferanser og kan benytte deg av alle fordelene tilgjengelig for HR Norges medlemmer. Les mer på www.hrnorge.no/medlem

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!