HR-konferansen for offentlig sektor 2019

Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2019  Landingssiden
15-17
jan

Konferanse - Lillehammer

15:00 - 12:00

Medlemspriser
7950,-

Ikke-medlem priser
10950,-

Påmeldingsfrist 12.01.2019 13:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Scandic Hotel Lillehammer

Adresse: Turisthotellvegen 6, 2609, Lillehammer

Scandic Hotel Lillehammer - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Fremtidens offentlige virksomheter skal yte mer med mindre. Hvordan bygger HR effektive organisasjoner? Hvilke kompetanser trenger vi i fremtidens offentlige sektor? Hvordan kommer vi oss dit på en bærekraftig og rask måte?

Velkommen til HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer 15.-17. januar 2019! Konferansen er Nordens største for HR og ledelse på tvers av sektorer. Du får unike nettverksmuligheter, de beste foredragene og en bred faglig ramme tilpasset deg som er HR-leder eller praktiker i offentlig sektor.

I år får du spesielt mange gode case fra virksomheter. Du får høre om spennende endringsreiser fra Skatteetaten, Arkivverket og Oljedirektoratet. Og du får erfaringsdelinger fra blant annet NTNU, Forsvaret og NSB. Vi byr også på ledende akademikere innen team og ledelse. Ikke minst har vi toppet laget på "jussrekka" med praktiske tilnærminger til juridiske problemstillinger.

Se fullt program her:

Sosialt program:

  • Vi har også i år tilbud om tur til Maihaugen. 
  • Nytt tilbud i år er Yoga. Bli med på en yogatime som åpner og styrker kroppen forsiktig gjennom milde og rolige øvelser. I denne timen er det tid og rom for pust og mindfulness. Passer for alle nivåer. Se program for mer informasjon.

Konferansen nærmer seg:

Bli med på lærerike dager med de viktigste temaene og de dyktigste foredragsholderne. Det er fortsatt mulig å melde seg på!

Mer informasjon om program, foredragsholdere og kompetansetorg:

Relaterte saker

Hr Konf Off Sek Thumb2 Video

Mangler vi endringskapasitet i offentlig sektor

Offentlig sektor møter krav om økt produktivitet og står ovenfor et betydelig teknologisk skift. Hvordan kan virksomheter i offentlig sektor bygge opp endringskapasitet i det offentlige Norge for å takle disse kravene?

dave-ulrich-youtube-front

Strategisk HR

Dave Ulrich og RBL presenterer: HR Competency Study - 7. runde

Disse 10 videoene gir deg en grundig innføring i funnene og konklusjonene fra den syvende runden av RBL og Dave Ulrichs HR Competency Study. Ulrich kommer på HR Forum 2019 for å snakke om "The Impact of HR Competencies and HR Department Activities on Value Creation".

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!