Livslang læringsstrategi – gratis webinar med Harold Jarche

8
juni

Medlemsmøte

14:00 - 15:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 8.06.2017 12:00

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  Online

  Adresse: .

  Online - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  På HR Forum 1.-2. november vil du møte Harold Jarche. Allerede nå kan du få en smakebit innen et av de virkelig fremadstormende temaene innen organisasjonsutvikling: Personal Knowledge Mastery.

  Personal Knowledge Mastery (PKM) er en livslang læringsstrategi. Det er en metode for enkeltpersoner til å ta kontroll over sin faglige utvikling. Dette gjøres gjennom en kontinuerlig prosess med å søke, gjøre anvendbar og dele.

  Bli med den kanadiske konsulenten, forfatteren og ekspert innen organisasjonslæring Harold Jarche og skaff deg oversikt over PKM-rammen og hvordan den brukes av enkeltpersoner, bedrifter og utdanningsinstitusjoner.

  Ved å søke, nyttegjøre og dele, kan alle i en organisasjon bli en del av en læringsorganisme. Man vil kunne lytte på forskjellige frekvenser, skanne horisonten, gjenkjenne mønstre og ta bedre beslutninger på en informert basis.

  Arrangementet er åpent for alle, også for deg som ikke er medlem i HR Norge!


  Harold Jarche er kanadisk konsulent, forfatter, blogger og vet at evnen til å lære er det eneste varige konkurransefortrinn i en tid med konstant forandring, eller Perpetual Beta som det heter. Harold hjelper mennesker og organisasjoner til å mestre den nye nettverksalderen med fokus på sosial læring og ledere som er «connected». Han har blitt beskrevet som "en ivrig nedbryter av forrige århundres ledelses- og utdannelsesmodeller".

  Harold gir deg pragmatisk veiledning om det å jobbe i evig beta, ved å utnytte sosiale nettverk, praksismiljøer og personlig kunnskapsmestring (PKM). Han er utdannet ved Royal Military College, og jobbet i over 20 år ved de kanadiske væpnede styrker med roller innen utvikling av ledelse, læring og utvikling.


  HR Forum 2017 - Årets konferanse er åpnet for påmelding!

  Tematikk i år er hvordan virksomhetene og HR løser de nye realitetene av digitalisering i arbeidslivet. Foredragsholderne er som alltid håndplukket. Her kan du se program og melde seg på konferansen.

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!