Lansering av HR Lønnsrapporten 2019, Oslo

29
mars

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 10:45

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 28.03.2019 15:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Felix Konferansesenter

Adresse: Bryggetorget 3, 0250, Oslo

Felix Konferansesenter - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry lanserer sin årlige lønnsrapport.

Som deltaker vil du være blant de første til å få med deg HR lønnsrapporten hjem, som HR Norge utarbeider i samarbeid med Korn Ferry. Korn Ferry besitter en av verdens største lønnsdatabaser, og rapporten inneholder data fra over 1000 arbeidstakere, flere organisasjoner og land, innenfor ulike bransjer. 

Dette er en perfekt mulighet til å få med seg det siste innen lønnstrender og lønnsutvikling. Vi får også besøk av en av UKs mest inspirerende foredragsholdere innen belønning, som vil dele tips til hvordan du kan ta belønningssystemet ditt fra "bra" til "fantastisk".  

Program 

0800 - 0830: Kaffe, mingling og registrering 

0830 - 0845: En innledning på lønnsåret 2019 ved Even Bolstad 

0845 - 0930: Eksklusiv presentasjon av lønnsrapporten 2019 

  • Presentasjon av årets funn 
  • Lønnsutvikling i Skandinavia, for HR og arbeidsmarkedet generelt (privat sektor) 
  • Fremtidig lønnsvekst - hvordan ser det ut?

0930 - 0945: Pause 

0945 - 1045: Taking your benefits from good to "amazing" (på engelsk)

Debra will share her case study and ABC strategic approach to inspire and give you practical tools to do the same at your company.

  • A: How to Analyse to understand what your company and employees want and need, and whats required to have benefits that are competitive and align with your culture and values
  • B: How to develop your Benefit programs to be truly amazing, including making difficult strategic decisions.
  • C: How to Communicate benefits in innovative, diverse and effective ways 


Dette medlemsmøtet egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder, og har ansvar for lønnsfastsettelse i din virksomhet.


Lars Andreas Morales er Client Relationship Manager i Korn Ferry. Han har en bachelor i international management fra Ritsumeikan Asia Pacific University og erfaring fra serviceorganisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer. I Korn Ferry er han ansvarlig for å levere høykvalitets kompensasjons- og belønningsløsninger for klienter gjennom deres produktportefølje. Han interesserer seg for blant annet belønning og de ansattes engasjement.

Tara Jahangiry er Senior Account Manager i Korn Ferry og er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Tara jobbet som approval engineer i DNV GL før hun begynte å jobbe i Korn Ferry for to år siden. Grunnet den tekniske bakgrunnen er hun glad i tall og har bistått med oppbyggingen av Korn Ferrys lønnsdatabase i Norge som er landets største. Hun bistår også kunder i lønnanalyser og globale lønnsprosjekter.Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. Han har faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, HR, økonomi og arbeidsrett og har jobbet med spørsmål knyttet til lønn i mer enn tjue år.
Debra Corey is a highly experienced and award-winning HR professional, two-time author and speaker. She’s been working for global companies such as Gap Inc., Honeywell, Merlin Entertainments and Reward Gateway, where she’s developed and delivered HR strategies, pushing the boundaries and challenging the status quo to truly drive employee engagement. She writes blogs for Forbes as well as other industry publications.


Velkommen skal du være!


Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.

Siste frist for avmelding er innen 28. mars. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-


Lønnsrapporten vil bli presentert i disse byene:

Trondheim, 1. april: Lansering av HR Lønnsrapport 2019   
Ålesund, 2. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019 
Bergen, 3. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019   
Stavanger, 9. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019


Relaterte saker

Penger 2019

Lønn

HR Lønnsrapport 2019 er lansert

Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

Penger 2019

HR Lønnsrapport 2019 lanseres 29. mars

I samarbeid med Korn Ferry lanseres årets lønnsrapport for HR-stillinger den 29. mars. I tillegg inviterer vi til presentasjonsmøter i 5 byer mellom 29. mars og 9. april der vi legger frem og diskuterer årets tall og hvilke trender vi ser fremover.

Island Dame Thumb

Lønn

Lønn og 8. mars – Sjáðu hvað Ísland gerir

For en drøy ukes tid siden kom det glade budskap fra Teknisk Beregningsutvalg om at lønnsgapet mellom kvinner og menn på nytt er redusert. Akkurat som i fjor. Men forklaringen var dessverre heller ikke i år at vi her i Norge brått har gjort krafttak og fått bukt med bevisst eller ubevisst diskriminering. I fjor vår årsaken at en mannsdominert og høytlønnet oljebransje har redusert antall ansatte og dermed mistet betydning i den store statistikken, totalt sett. I år er hovedårsaken at høyt utdannede kvinner tar mer for seg av de høyt lønnede stillingene.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!