Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019, Trondheim

1
apr

Medlemsmøte - Trondheim

08:30 - 10:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 29.03.2019 14:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Scandic Lerkendal

Adresse: Klæbuveien 127, 7031, Trondheim

Scandic Lerkendal - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry lanserer sin årlige lønnsrapport

Dette er en perfekt mulighet til å få med seg det siste innen lønnstrender og lønnsutvikling. Dette medlemsmøte egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder, og har ansvar for lønnsfastsettelse i din virksomhet.


  • En innledning til lønnsåret 2019
  • Presentasjon av den ferske HR lønnsrapporten
  • Trender i lønnsfastsettelse
  • Kræsjkurs i forhandlingsteknikk


På møtet treffer du Lars Andreas Morales fra Korn Ferry og Even Bolstad fra HR Norge. Som deltaker vil du være blant de første til å få med deg HR lønnsrapporten hjem, som HR Norge utarbeider i samarbeid med Korn Ferry.Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. Han har faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, HR, økonomi og arbeidsrett og har jobbet med spørsmål knyttet til lønn i mer enn tjue år.
Lars Andreas Morales er Client Relationship Manager i Korn Ferry. Han har en bachelor i international management fra Ritsumeikan Asia Pacific University og erfaring fra serviceorganisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer. I Korn Ferry er han ansvarlig for å levere høykvalitets kompensasjons- og belønningsløsninger for klienter gjennom deres produktportefølje. Han interesserer seg for blant annet belønning og de ansattes engasjement.


Velkommen skal du være!  


Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.

Siste frist for avmelding er innen 31. mars. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-


Lønnsrapporten vil bli presentert i disse byene:

Oslo, 29. mars: Lansering av HR Lønnsrapporten 2019  
Ålesund, 2. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019  
Bergen, 3. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019
Stavanger, 9. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019


Relaterte saker

Penger 2019

Lønn

HR Lønnsrapport 2019 er lansert

Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

Penger 2019

HR Lønnsrapport 2019 lanseres 29. mars

I samarbeid med Korn Ferry lanseres årets lønnsrapport for HR-stillinger den 29. mars. I tillegg inviterer vi til presentasjonsmøter i 5 byer mellom 29. mars og 9. april der vi legger frem og diskuterer årets tall og hvilke trender vi ser fremover.

Island Dame Thumb

Lønn

Lønn og 8. mars – Sjáðu hvað Ísland gerir

For en drøy ukes tid siden kom det glade budskap fra Teknisk Beregningsutvalg om at lønnsgapet mellom kvinner og menn på nytt er redusert. Akkurat som i fjor. Men forklaringen var dessverre heller ikke i år at vi her i Norge brått har gjort krafttak og fått bukt med bevisst eller ubevisst diskriminering. I fjor vår årsaken at en mannsdominert og høytlønnet oljebransje har redusert antall ansatte og dermed mistet betydning i den store statistikken, totalt sett. I år er hovedårsaken at høyt utdannede kvinner tar mer for seg av de høyt lønnede stillingene.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!