Strategisk HR og kompetansebygging

2
des

Medlemsmøte - Sandnes

07:30 - 11:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 29.11.2019 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Quality Hotel Pond

Adresse: Koppholen 17, 4313, Sandnes

Quality Hotel Pond - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Raskere endringer, nye forretningsmodeller, ny teknologi og det grønne skiftet driver frem stadig hyppigere omstilling i norske virksomheter. For mange stiller dette store krav til strategisk kompetanse og endringsevne.

Samtidig er strategifaget også i kraftig endring. Forskning viser at etablerte bedrifter får stadig kortere levetid. Mange bedrifter opplever brått at det er ikke lenger er kjente konkurrenter som blir trusler for dem. Selskap med etablerte forretningsmodeller innser at gamle forretningsmodeller ikke lenger strekker til. Få ledergrupper har tilstrekkelig felles oppdatert strategisk kompetanse. Få organisasjoner er i dag tilstrekkelig omstillingsdyktige. Dette er to utfordringer som på ulike måter møter HR og HRs strategiske rolle inn i 2020.

 På HR Norges medlemsmøte 2. desember skal vi dykke inn i disse problemstillingene og se hvordan de kan løses. Men det blir ikke et alminnelig foredrag med presentasjoner. Medlemsmøtet blir organisert som en kort introduksjon og deretter en demonstrasjon av strategi- og endringssimulatoren Transform! Gjennom gruppearbeid får vi selv erfare hvor krevende det er å lede en bedrift i endring. Vi ser blant annet på:

  • Hvordan kan HR ta en mer strategisk rolle inn i 2020? 
  • Hvordan kan HR drive strategisk kompetansebygging i endringsutsatte virksomheter?
  • Hvordan kan nye lærings- og utviklingsformer gjøre dagens organisasjons bedre rustet for fremtiden?


Dagens møte har begrenset med plasser. Vær raskt ute for å sikre deg muligheten til å delta!

 

Program:

07:30 Registrering og lett servering

08:00 Velkommen, introduksjon

08:10 Strategifaget i endring – hva betyr det for HR?

08:20 Gruppearbeid

10:40 Oppsummering av læring og erfaringspunkter

11:00 Takk for i dag

Foredragsholder:

Christian Rangen er en erfaren strategi-rådgiver, coach, lederutvikler og Høyskolelektor ved flere Handelshøyskoler. De siste årene har Christian brukt store deler av sin tid på store transformasjonsprosjekter og store endringsprosesser i Norge og utlandet. Erfaringene fra dette arbeidet er nå samlet i en unik læring- og utviklingssimulator, Transform!


Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer. Siste frist for avmelding er innen 29. november . Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Thor Gjermind Eriksen Video

Ledelse

Fra leikestove til global konkurranse

​NRK er en organisasjon i konstant omstilling. Her kan du høre kringkastingssjef i NRK Thor Gjermund Eriksen fortelle hva dette krever av ledere og medarbeidere i sitt foredrag fra HR-konferansen for offentlig sektor 2019 .

Morten Muller Nilssen Video

Organisasjonsutvikling

Fra statlig monopollist til konkurranseutsatt aktør

NSB-konsernet har de siste få årene vært gjennom en massiv omstilling. Fra å være sektorholder og tilnærmet monopolist som jernbaneoperatør i Norge, er NSB i dag et konkurranseutsatt transportkonsern som lever av gode kundeopplevelser. Dette har vært - og er en krevende omstilling.

Hilde Kristoffersen Oppslag

HR Norges HR-profiler

Hvordan Hilde hyrer bærekraftige bønder som skal «skille melk fra Oboy» i Nordsjøen

Bærekraft er et av oljebransjens viktigste «godord» for tiden. Vår HR-profil Hilde Kristoffersen oppfordrer industrien til å tenke bærekraft også når det gjelder rekruttering, med den siste store nedturen i bransjen friskt i minne.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!