Strategisk Talent Management

13-14
sep

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
7200,-

Ikke-medlem priser
10200,-

Påmeldingsfrist 12.09.2017 13:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0158, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Hvordan jobber man for å ha en erstatter klar når behovet melder seg? Og hvordan kan arbeidsgiver være trygg på at erstatteren vil ha suksess i stillingen? Målsetningen med talent management er enkel, men gjennomføringen kan være mer krevende.

Kurset fokuserer på praktisk gjennomføring av strategisk talent management, og vil gi deg en helhetlig oversikt over prosesser, ansvarsfordeling og fremgangsmåter som fungerer i praksis. Hvordan identifisere utviklingsbehov? Hvilken rolle spiller medarbeidersamtalen i talent management? Hvilke typer assessments kan vurderes å tas i bruk – og hvorfor? Disse spørsmålene er blant temaene som vil bli adressert i løpet av kurset.

Som kursdeltaker vil du bl.a. lære hvordan:

  • Identifisere talentene
  • Utvikle og dyrke frem talentene
  • Utnevne til stillinger som gir nødvendig læring
  • Støtte før og etter utnevnelse til neste stilling

Kurset egner seg for HR-sjefer, HR-spesialister og linjeledere i mellomstore og store organisasjoner som ønsker å bygge et talent management-program eller forbedre et eksisterende.

Kursholder:

Hallstein Mørk er tidligere EVP HR i Nokia. Forbes Magazine utnevnte Nokia som best i Europa for sitt Talent Management program, hvilket Hallstein personlig ledet. Han har også arbeidet over 20 år i Hewlett-Packard, bl.a. i stilling som ansvarlig for HR i Europa, Midt-Østen og Afrika, samt som administrerende direktør for HP Norge. Hallstein er i dag både mentor, coach og konsulent, og leder HR Norges Executive nettverk.

Relaterte saker

Roger Bannister

Rekruttering

Hva kan vi lære av historien om Roger Bannister?

Roger Bannisters navn er kanskje ukjent for de fleste av oss og du lurer kanskje på hvordan kan hans navn knyttes til fagfeltet HR.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!