HR Tech 2023
Foredragsholdere
Thomas Geuken er Associate Director på Copenhagen Institute For Futures Studies og ekspert på fremtidsstudier, ledelse og HR. Han er en profesjonell foredragsholder, forfatter, en strategisk fremtidsforsker og lederrådgiver. Han elsker å tenke kreativt og offentlig adressere fremtidige utfordringer for næringsliv, ledelse og organisasjoner.
Unlocking the future of HR
Pandemien ga ledere, HR-avdelinger og ansatte en generalprøve på hva som venter fremtiden til mennesker og organisasjoner. Det var som om vi alle deltok i et globalt arbeidseksperiment som endret vårt verdenssyn og fornyet ansattes forventninger til hvordan, hvor og hvorfor vi jobber – en transformativ reise!
Nå er det HR som har overtatt stafettpinnen og som står med en gylden mulighet til å ta ansvar for å transformere og fremtidssikre organisasjoner, arbeidspraksis, lederskaps- og arbeidsplassmodeller med en vinnende bedriftskultur. HR står i posisjon til å skape en “visjonær vinnerstrategi” for å drive og motivere til organisatoriske endringer.
• Hvordan utvikles HR i tråd med fremtidens arbeidsliv?
• Hvordan kan HR og teknologi gå hånd i hånd?
• 38 trender som viser til endringer for HR i tiden som kommer
Viktoria Stray er en anerkjent forsker innen smidig organisering og autonome team. Hun jobber som førsteamanuensis på Universitetet i Oslo, hvor hun leder en forskningsgruppe og også sitter i styret til institutt for informatikk. Viktoria har en doktorgrad fra 2014 og har bred erfaring i å forske på offentlige og private virksomheter både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til sin stilling ved UiO, er Viktoria ansatt som seniorforsker i SINTEF Digital og hun har også flere års erfaring som IT-konsulent.
Fart, flyt og smidighet i organisasjonen
Med dagens teknologi har vi uendelige muligheter til å koordinere med andre via Teams, Slack, mail, telefon, LinkedIn, Confluencesider osv. I tillegg så har vi både fysiske, digitale og hybride møter. Hva gjør det med oss at vi er på så mange plattformer og stadig blir avbrutt? Klarer vi å holde på oppmerksomheten lenger enn en gullfisk eller har vi blitt dummere de siste årene?
Du vil få høre mer om:
• Hvordan tilrettelegge for gode møter
• Hvordan balansere mellom møter og tider for fokusert arbeid
• Tips for bedre møter (inkludert digitale)
• Hvordan bruke teknologi for å få legge til rette for en mindre fragmentert arbeidsdag og få bedre flyt
David Green er anerkjent verden over som en av de mest innflytelsesrike lederne innen HR-analyser og HR-teknologi. Han er forfatter, foredragsholder og utøvende konsulent innen HR-analyser, datadrevet HR og fremtidens arbeidsliv. David er forfatter av boken Excellence in People Analytics og leder av podcasten Digital HR Leaders Podcast. Som Managing Partner i Insight222 hjelper David HR-ledere i globale selskaper med å skape verdi ut ifra HR-analyser.
How Leading Companies Create Value with People Analytics
Til tross for at HR jobber stadig mer datadrevet, så er fortsatt potensialet stort for å innhente innsikt- og ha gode systemer for å kunne ta innsikten i bruk. David Green er blant Europas fremste fagpersoner innen HR-analyser/people analytics og vil i dette foredraget bidra til økt kunnskap rundt hvordan forbedre effekten, verdien og fokuset på investeringer i HR analyser- uavhengig av hvilket nivå og fase virksomheten befinner seg på.
• Nåværende og nye trender innen HR-analyser
• Kasusstudier og ledende praksis fra globale virksomheter
• Hvordan skape verdi fra HR-analyser
Terhi Benjaminsson arbeider som Seniorkonsulent og uavhengig rådgiver innen HRIT, Learning & Change på HerbertNathan & Co. Til daglig hjelper hun organisasjoner innen både offentlig og privat sektor med å digitalisere sine arbeidsmetoder med støtte av nye forretningssystemer innen ERP, HR og LMS. Terhi er utdannet pedagog og hovedforfatter av rapporten ”Learning Management Systems in Scandinavia”.
En lærende organisasjon fremmer forandring og innovasjon
Kompetanse og læring er blant HR sine fremste fokusområder for 2023. Hvordan kan den nye teknologien støtte organisasjonen til å bli en kompetansebasert lærende organisasjon? Du får konkrete eksempler på hvordan læring kan være nøkkelen til en fremgangsrik transformasjon og bidra til organisatorisk innovasjon. Du får også tips om hvilke krav du bør stille for å få et Learning Management System som er i forkant.
• 5 viktige trender som påvirker læring i organisasjonen
• Digital kompetanseutvikling som fyrtårn for å håndtere endring
• Teknologien bak Learning Management System og hvordan det kan støtte kompetanseutvikling og intern mobilitet
• Råd og støtte på veien for å transformere måten vi lærer på
Heidi Haugan er utdannet innen økonomi- og administrasjon og International Management. Hun har jobbet i Gjensidige forsikring siden 2010, primært med forretningsutvikling innenfor skadeforsikringsdelen av selskapet. I 2020 begynte hun i HR, i rollen som prosjektleder for anskaffelse og implementering av nytt HR-system og har siden 2021 vært leder for HR Digital.
Jakten på den optimale ansattreisen
I en jungel av leverandører og HR-systemer, er det lett å gå seg vill på leting etter systemet som er tiltenkt å dekke alle behovene til HR samt forretningen sine behov. Med ambisjonen om å forenkle og forbedre ansattreisen gjennom relevante, enkle prosesser, brukervennlige verktøy og systemer, ser vi fort at en HR-suite alene ikke er nok for å realisere strategien.
Gjensidiges systempark bærer preg av å ha med seg en historie, den påvirkes av teknologien som benyttes andre steder i selskapet og den viser et bilde av at Gjensidige tar ansatte på alvor og jobber for ekstrem brukerorientering. I foredraget får du høre mer om:
• Vurderinger knyttet til å beholde eksisterende verktøy kontra å tenke nytt
• Gjenbruk av teknologi
• Investering i teknologi som skal frigjøre tid til verdiskapning
Sara Manne er siviløkonom og har sin arbeidserfaring hovedsakelig fra management consulting og selskapsstrategi. Hun er direktør for People Enablement hos Oda og er ansvarlig for HR systemer, analytics, rewards og globale HR prosesser. Sara er lidenskapelig opptatt av å bryte ned siloer mellom HR og resten av bedriften ved å bringe kryssfunksjonalitet til HR faget.
Hvordan bli en proaktiv forretningspartner for ledelsen gjennom effektivt arbeid rundt HR systemer
Når man jobber med HR-systemer, kan det ofte virke som at man er den eneste som bryr seg om HR-data. Man må kontinuerlig «plage» lokale HR-team og ledere med forespørsler om at ting legges inn i system på rett måte.
I denne presentasjonen skal vi snakke om hvordan man kan gjøre HR-systemfunksjonen til en proaktiv business partner som ledere trekker inn i beslutningstaking, ved å dele konkrete aksjonspunkter du kan iverksette umiddelbart knyttet til:
• Kompetanse og kryssfunksjonalitet
• Kundesentrisitet
• Samarbeid og nedbryting av organisatoriske siloer
Jonas Söderström er UX-strateg og har jobbet med brukervennlighet i digitale systemer siden midten av 1990-tallet, med oppdrag for en lang rekke næringslivsgrupper, organisasjoner og myndigheter. Han er også forfatter bak bla. bøkene «Ikke så jævla komplisert! Praktisk håndbok i skriving for digitale medier» og «Jävla skitsystem!” om det nye digitale arbeidsmiljøet.
Digitalt arbetsmiljö – efter pandemien
I lys av pandemien har ansatte fått en rekke ekstra «lag av teknologi» å forholde seg til – med videomøter, nye plattformer og mange andre eksterne verktøy – med påfølgende nye utfordringer. Samtidig er grunnlaget på mange måter det samme, med mange gamle og utdaterte systemer å mestre. Jonas Söderström, forfatter av «Jävla skitsystem» diskuterer arbeidslivsendringer covid-19 har ført til, og hva som forblir det samme.
• Hva har endret seg i arbeidslivet etter pandemien
• Hva forblir uendret
• Vil kravene til fjernarbeid møtes med økt detaljkontroll av de ansatte
• Hva skjer med produktiviteten opp i all teknologien
Michelle Strand er leder for tjenesteområdet Conversational AI i Avo Consulting. Hun jobber med forbedringer i ansatte- og kundereiser, ved å sikre at brukere får og finner informasjonen de trenger, at innsikten fra brukerbehovene samles, og at organisasjonen rigges for å gjennomføre forbedringer basert på brukerinnsikten.
Hvordan kan teknologi være med å skape en bedre arbeidsdag?
Hvordan har egentlig de ansatte det? Når informasjonen vår ut på en god måte? Hva lurer de ansatte på nå? Skal vi sette de ansatte først må vi sikre at vi forstår dem. Hvordan kan teknologien hjelpe oss her? I detteforedraget får du mer innsikt i:
• Hvordan enkelte teknologier kan gi oss nyttig innsikt om de ansatte
• Hvordan vi kan rigge oss for å dra nytte av innsikten, og sikre at det fører til forbedringer i organisasjonen
Hun holder foredraget sammen med Karen Holta.
Karen Holta er Head of People i Avo Consulting. Hun jobber med datadrevet organisasjonsutvikling, talent/karriereutvikling, ledelsesutvikling og flere HR-kjerneprosesser. Den siste tiden har hun også engasjert seg i et forskningsprosjekt innenfor HR analyse og tech ved Høyskolen Kristiania.
Hvordan kan teknologi være med å skape en bedre arbeidsdag?
Hvordan har egentlig de ansatte det? Når informasjonen vår ut på en god måte? Hva lurer de ansatte på nå? Skal vi sette de ansatte først må vi sikre at vi forstår dem. Hvordan kan teknologien hjelpe oss her? I detteforedraget får du mer innsikt i:
• Hvordan enkelte teknologier kan gi oss nyttig innsikt om de ansatte
• Hvordan vi kan rigge oss for å dra nytte av innsikten, og sikre at det fører til forbedringer i organisasjonen
Hun holder foredraget sammen med Michelle Strand.
Anne Lise Waal er utdannet sivilingeniør og har lang erfaring som leder og gründer i bl.a. SaaS og spillselskaper. Hun har lang styreerfaring fra flere børsnoterte selskaper og oppstartsbedrifter og er en aktiv deltaker og fungerende mentor i startup-miljøet.
Hvordan avdekke uønsket adferd med AI
Kunstig intelligens har hatt et enormt gjennombrudd det siste året når språkroboten ChatGPT har blitt allemannseie. Dette har gitt oss et godt bilde på hvor kraftig denne teknologien er på vei til å bli og flere selskaper vil se økt investering i kunstig intelligens de neste årene. Hvordan ser dette ut i praksis? Hvordan kan kunstig intelligens brukes til samfunnsnyttige formål og hvordan vil det reguleres fremover?
Aiba er et norsk oppstartsselskap som bruker kunstig intelligens til å beskytte barn og unge på nett ved å avdekke og stoppe uønsket adferd som overgrepssamtaler, trakassering og mobbing. I denne presentasjonen vil du få høre om:
• Hvordan man kan bruke adferdsbiometri til å avdekke uønsket adferd og språkbruk
• Hvordan teknologien brukes av våre partnere til å beskytte barn på nett
• Hvilke trender ser vi i samfunnet og hvorfor er dette arbeidet så viktig nå?
• Eksempler på lovgivninger som kommer og som kommer til å gjelde ALLE som har mindreårige brukere i sine plattformer og produkter
Vi ønsker velkommen til en innholdsrik konferanse med spennende caser og dyktige fagfolk innen HR Tech. På årets konferanse vil du bli oppdatert på de nyeste trendene, bli klokere på fremtidens arbeidsliv og møte noen av de mest innflytelsesrike foredragsholdere innenfor feltet.
Du får blant annet dette:
- Trender og eksempler innen HR-analyse – konkret hvordan HR skaper verdi
- Konsentrasjonsproblemer, forstyrrelser og produktivitet i en hverdag full av teknologiske plattformer
- Hvordan bruk av riktig teknologi kan forbedre arbeidshverdagen
- Digital kompetanseutvikling
- Hvilke trender som vil påvirke arbeidslivet fremover
Pris | Medlemmer | Ikke medlemmer |
---|---|---|
Ordinærpris | 5300 | 9000 |
Antall deltakere | Antall deltakere |
---|---|
3 eller flere | 20% |
Rabatt for virksomhetsmedlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 20% rabatt av deltakeravgiften. Hver og en ansatt melder seg på individuelt.
Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.
Delta via live stream?
Har du ikke mulighet til å delta på Clarion Hotel The Hub, kan du delta via live stream. På den måten får du likevel med deg det meste av programmet.
NB! Vi vil ikke følge alle delsesjoner på live stream. Der følger vi delsesjon A gjennom dagen. Sjekk ut programmet for mer informasjon. Du kan lese mer om HR Tech 2023 - Live stream her
Utstiller på kompetansetorget?
Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no
Er du ikke medlem?
Som medlem får du prisfordel ved deltakelse på konferanser. Ta en titt på alle medlemsfordelene her
Utstiller på kompetansetorget?
Sikre deg plass - ta kontakt med oss på tlf: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no
-
Dato:11. mai 2023
-
Hvor:Clarion Hotel The Hub,
Biskop Gunnerusgt. 3, Oslo -
Tid:09:00 - 16:00
-
Medlemspris:5.300,-Ikke-medlem:9.000,-
-
PåmeldingsfristPåmelding avsluttet.