Kompetansedagen 2021 - Digitalt
Foredragsholdere
Robert Hoyle Brown er Vice President i Cognizants Center for the Future of Work. Før han begynte i Cognizant var han Managing Vice President for Business and Applications Services-teamet i Gartner, og som forskningsanalytiker var han en anerkjent fagekspert på HR-området. Han står bak mange viktige whitepapers fra Cognizant som omhandler fremtidens arbeidsliv, og hans arbeid har blitt regelmessig omtalt hos Axios, Huffington Post og Forbes. Han har en BA i historie fra University of California i Berkeley, og før han ble uteksaminert, gikk han på London School of Economics som Hansard Scholar.
Foredrag:
21 HR Jobs of the Future: Coming Roles in our NEXT, New Future of Work
Fremveksten av ny teknologi vil føre til fundamental endring av HR-rollen. Gjennom sitt arbeid har Cognizant sett på utfordringene HR-rollen vil møte, og hvilke nye kompetanser, roller og jobber det vil bli behov for.
- Få praktiske råd for hvordan du bedre kan navigere i en tidsalder preget av kunstig intelligens, algoritmer og automatisering
- Hva har vi lært av COVID-19, og hvordan påvirker det nye behov?
- Hva er de nye HR-rollene vi må kjenne til i den ikke altfor fjerne fremtid?
Bård Fyhn er PhD stipendiat ved Norges Handelshøyskole der han forsker på psykologisk trygghet i team. Bård er utdannet ved Sjøkrigsskolen og har lang erfaring fra operativ tjeneste og lederutvikling i Forsvaret. Han er aktiv foredragsholder og foreleser innen flere fag om ledelse og teamarbeid.
Foredrag:
Psykologisk trygghet – har vi bruk for det?
Hva er egentlig psykologisk trygghet, og hvordan kan vi bygge en trygg kultur i våre organisasjoner? Hør hvordan psykologisk trygghet kan bidra til mer effektivt samarbeid og hvorfor dette er blitt ekstra aktuelt i møte med digitalisering, pandemi og hjemmekontor.
- Hvorfor har vi bruk for psykologisk trygghet?
- Hvordan kan vi bygge psykologisk trygghet ifølge forskningen?
- Hvorfor er det viktig å bygge trygghetskultur over tid og på ulike nivå i organisasjonen?
- Å samarbeide over skjerm - hva gjør det med oss?
- Hva bør vi tenke på når vi planlegger for trygge team i framtiden?
- Hvordan måle effekten av tiltak?
Kristine Laugen er senior rådgiver for organisasjonsutvikling, lederutvikling og kultur i Tryg. Kristine har jobbet mye med salg, kompetanse, lederutvikling og kultur. Hun har sin utdannelse innenfor ledelse og HR Management, og har jobbet innenfor bank og forsikring siden 2003.
Foredrag:
Psykologisk trygghet – har vi tid til det?
Hvordan kan en kultur av psykologisk trygghet og relasjonskompetanse bygges i praksis? Hør om hvordan Tryg har jobbet målrettet med dette gjennom sitt kulturprosjekt, og hvordan dette er tatt imot av deres ledere og medarbeidere.
- Kulturreise: Hvordan få organisasjonen til å forstå viktigheten av arbeidet med psykologisk trygghet og kultur?
- Hva har prosjektet gått ut på? Tidslinje, innhold og øvelser
- Læringspunkter og utfordringer
- Hvordan følge dette opp i en travel hverdag og få det til å leve videre i organisasjonen?
- Hvilke utfordringer fikk vi da pandemien traff oss, og hvordan løste vi det?
Mai Oldgard er direktør for organisasjon og bærekraft i Mesta, med ansvar for HR, HMS, BHT, Bærekraft og Kommunikasjon. Utdannet siviløkonom. Har tidligere jobbet i en global rolle som Bærekraftsdirektør i Telenor Group. Hun har lang ledererfaring fra selskaper som PA Consulting, ECON, Accenture og FN.
Foredrag:
Kan mobilspill redde liv i bygg og anleggsbransjen?
I Mesta kommer sikkerheten først. HMS-opplæring, risikovurderinger og sikker jobbanalyse er en viktig del av arbeidshverdagen. Under den årlige Sikkerhetsuka i Mesta jobber alle ansatte med å styrke sikkerheten og HMS-kulturen i selskapet. Da smitteverntiltakene satte en stopper for fysiske møter fikk alle 1600 ansatte en oppgave: Ta valg som redder livet til kollegaene dine – i et mobilspill!
- Kan et spill faktisk bidra til bevisstgjøring og adferdsendring på individnivå?
- Hvordan en virtuell verden kan spille på lag med historier fra virkeligheten, og skape sterke opplevelser.
- Hva vi lærte av å ta i bruk ny teknologi og gamification i opplæringssammenheng.
Sidsel Nordhagen er direktør for styring og virksomhetsutvikling i Lørenskog kommune. Her ligger blant annet fagområdene HR, digitalisering, virksomhetsstyring, kommunikasjon og politisk sekretariat. Hun har bred og lang erfaring som leder innen tjenesteutvikling og digitalisering i offentlig sektor og brenner for å gjøre hverdagen enklere for folk. Hun startet i Lørenskog kommune i 2015 som teknologidirektør og jobbet før dette i Helsedirektoratet og Oslo Børs.
Foredrag:
Teknouka - et digitalt tupperware party for digital kompetanseheving
Alle jobber med digitalisering, også en kommune med store behov hvor tid og ressurser er knappe. Derfor må vi finne nye måter å løfte kompetansen og samtidig skape entusiasme og stolthet.
Med teknouka, som startet i 2017, forankrer og heves Lørenskog kommunes digitale kompetanse gjennom kurs og foredrag som leves ut i arbeidshverdagen, som er den viktigste læringsarenaen for kompetanseutvikling
I foredraget hører du mer om hvordan Lørenskog kommune
- To ganger i året leverer teknouka på tvers av hele kommunen – også digitalt under pandemien.
- Skaper kunnskapsdeling med interne krefter og leverandører uten at det koster mer enn arbeidstiden som investeres.
- Bruker teknouka til å bygge kultur, engasjement, og skape entusiasme for hva som er tilgjengelig for medarbeidere ved å lære av hverandre og av kommunens leverandører.
Eivind Garshol har mer enn 20 års erfaring som leder og konsulent med spisskompetanse innen strategisk HR og organisasjons- og lederutvikling. Han har også vært ansvarlig for HR-funksjonen i flere internasjonale virksomheter. Eivind har omfattende erfaring med etablering, ledelse og utvikling av HR som funksjonsområde og kompetansemiljø. Denne kompetansen benytter han som konsulent i forbindelse med prosjekter knyttet til utvikling av kunders HR-funksjoner. Han er en mye benyttet foredragsholder innen tematikk som strategisk HR, prestasjonsledelse og integrert strategi- og kulturutvikling.
Foredrag:
Praktisk metode for strategisk kompetansestyring
Få større forståelse for strategiske føringer og prioriteringer av roller og ansvar knyttet til kompetanse. Gjennom involvering og diskusjon er målet å identifisere kritisk kompetanse for virksomhet, og å legge en prioritert kompetanseplan.
Du lærer mer om:
- Modell for kompetansedrøftinger
- Ansvar og roller for kompetanse (arbeidsgiver, ledere og ansatte)
- Prosess for å kombinere strategiimplementering og kompetanseprosess
- Kartlegging av kritisk viktige kompetanseområder
- Analyse av kompetansegap
- Karlegging og analyse av kompetansetiltak (samt opplæring i tenkning og praksis rundt 70/20/10)
- Kompetanseplan for enhet og for den enkelte.
Kompetansedagen 2021 handler om å se fremover så du forstår hva de neste årene vil kreve. Hvordan bygge psykologisk trygghet i virksomheten slik at du har det beste utgangspunktet for å drive læring og utvikling. Du vil lære om hva andre allerede har lykkes med.
Stikkord for årets konferanse er:
- Nye roller og jobber HR må kjenne til fremover
- Psykologisk trygghet – forskning og praksis
- Store kompetanseløft i konsentrerte doser
- Læring gjennom gamification, historiefortelling og indre motivasjon
- Møte vinneren av HR Norges Kompetansepris for 2021
Vinneren av HR Norges Kompetansepris for 2021 kåres
HR Norges Kompetansepris er etablert for å stimulere til og øke oppmerksomheten på utviklingen av de menneskelige ressurser i arbeids- og samfunnsliv. Hvert år deles HR Norges Kompetansepris ut til en virksomhet eller organisasjon som har oppnådd spesielt gode resultater innen området personal- og organisasjonsutvikling.
Digitalt:
Kompetansedagen 2021 blir arrangert som en digital konferanse. Uansett hvor du befinner deg vil du få tilgang til de mest spennende foredragsholderne.
Live spørsmål og svar:
Som deltaker kan du stille spørsmål knyttet til utvalgt tematikk tre ganger i løpet av konferansedagen kl 11:45 (20 min), kl 13:00 (20 min) og kl 14:15 (20 min). Et utvalg av innsendte spørsmål vil bli besvart.
Har du ikke mulighet til å delta «live»?
Fortvil ikke – du får tilgang til alt innholdet i hele to uker etter gjennomføringen. Du kan få med deg det du ikke rakk, eller se spesielt gode foredrag på nytt.
Pris | Medlem | Ikke medlem |
---|---|---|
Ordinær pris | 3750 | 7250 |
Antall deltakere | Rabatt for medlemmer |
---|---|
3 eller flere | 10% |
Rabatt for medlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 10% rabatt av deltakeravgiften
Meld deg på konferansen individuelt. Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.
Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her
Er du ikke medlem?
Som medlem får du medlemspris på konferansen. Her er en oversikt over alle medlemsfordelene og hvordan du kan bli medlem.
Grupperabatt for medlemmer
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 10% rabatt på deltakeravgiften.
Ønsker din virksomhet synlighet på Kompetansedagen 2021?
Den digitale plattformen gir en fin mulighet for profilering mot deltakere på konferansen. Er du interessert i å få mer informasjon om mulighetene, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf: 91595630 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no
-
Dato:06. mai 2021
-
Hvor:Digitalt
-
Tid:09:00 - 15:00
-
Medlemspris:3.750,-Ikke-medlem:7.250,-
-
PåmeldingsfristPåmelding avsluttet.