woman-working-in-the-office

Rådgivning - gratis for virksomhetsmedlemmer

Er virksomheten din medlem, har du mulighet til å benytte vår fagkompetanse og få gratis kortfattet rådgivning innen HR-relaterte områder. Vi har mange virksomhetsmedlemmer som benytter seg av muligheten. Her kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg med:

Rådgivning innen HR-området generelt

HR Norge har egne eksperter som kan gi deg råd og veiledning innen ulike HR-faglige områder. Vi har medarbeidere som har lang erfaring fra ulike bransjer og roller og dekker forskjellige fagfelt innen HR. Det kan være spørsmål innen strategi, rekruttering, kompetanse, endring, måling og analyse, teknologi, kultur, organisasjon og ledelse.

Som virksomhetsmedlem kan du ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg eller vite hvem som kan hjelpe deg videre når det er mest riktig.

Arbeidsrettslig rådgivning

HR Norge samarbeider med advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund innenfor det arbeidsrettslige området. Det gjelder også innen rådgivning. Her kan du som virksomhetsmedlem i HR Norge, ta kontakt med oss og søke kortfattede råd og få veiledning med utgangspunkt i virksomhetens utfordringer og utvikling. Du kontakter HR Norge, og vi formidler direkte kontakt videre til våre eksperter.

Rådgivning innen pensjon og personalforsikringer

HR Norge samarbeider med Gabler når det gjelder rådgivning innen virksomhetens pensjons- og personalforsikringer. Du kontakter HR Norge - gjerne på e-post der du beskriver kort hva som er utfordringen, og vi formidler direkte kontakt videre til våre eksperter.

I tillegg til rådgivning tilbyr vi også en gratis helsesjekk på virksomhetens personalforsikringer. Vi samarbeider også her med Gabler. Det er mange forsikringtilbydere der ute, og her har du en mulighet til å få en tilbakemelding på hvor god din virksomhets personalforsikringsordning er. Dette er et gratis tilbud til alle virksomhetsmedlemmer i HR Norge.

writing

Helsesjekk for personalforsikringene

Telefon: 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no