woman-working-in-the-office

Rådgivning - gratis for virksomhetsmedlemmer

Er virksomheten din medlem, har du mulighet til å benytte vår fagkompetanse og få gratis kortfattet rådgivning innen HR-relaterte områder. Vi har mange virksomhetsmedlemmer som benytter seg av muligheten. Her kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg med:

Rådgivning innen HR-området generelt

HR Norge har egne eksperter som kan gi deg råd og veiledning innen ulike HR-faglige områder. Vi har medarbeidere som har lang erfaring fra ulike bransjer og roller og dekker forskjellige fagfelt innen HR. Det kan være spørsmål innen strategi, rekruttering, kompetanse, endring, måling og analyse, teknologi, kultur, organisasjon og ledelse.

Som virksomhetsmedlem kan du ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg eller vite hvem som kan hjelpe deg videre når det er mest riktig.

Arbeidsrettslig rådgivning

HR Norge samarbeider med advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund innenfor det arbeidsrettslige området. Det gjelder også innen rådgivning. Her kan du som virksomhetsmedlem i HR Norge, ta kontakt med oss og søke kortfattede råd og få veiledning med utgangspunkt i virksomhetens utfordringer og utvikling. Du kontakter HR Norge, og vi formidler direkte kontakt videre til våre eksperter.

Nyhet: Gratis pensjonsrådgivning

Som virksomhetsmedlem kan du nå få gratis pensjonsrådgivning av konsulentselskapet Gabler.

Rådgivningen skal være knyttet til arbeidsgivers interesser, og er i utgangspunktet begrenset til to henvendelser i året med varighet på ca. 30 minutter. 

Kontakt oss for pensjonsrådgivning på e-post: pensjon@hrnorge.no


Medlemmer gis prisfordel

Om du ønsker videre rådgivningen utover det som er inkludert i medlemskapet vil du kunne etablere et direkte kundeforhold med Gabler med prisfordel. Normal timespris for slik bistand i Gabler ligger på 2,7 % - 3,5% av Folketrygdens grunnbeløp, avhengig av rådgiver og oppdragets art, samt omfang. Timespris for HR Norge medlemmer settes til 2,5% av grunnbeløpet for samtlige oppdrag.

Gabler er et konsulentselskap som leverer uavhengig rådgivning, rapportering og analyse, i tillegg til pensjonsadministrasjon og regnskap til offentlig og privat sektor så vel som uavhengig rådgivning til ansatte i bedrifter.


Telefon: 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no