HRCS 2015-10-30 toppbanner

Her er HR Competency Study 2015

HR Norges medlemmer er blant de første som får ta del i funnene i RBL og Dave Ulrichs syvende Human Resource Competency Study, Gikk du glipp av det direktesendte medlemsmøtet? Du kan se opptaket og laste ned presentasjonen her.

30. oktober 2015 presenterte daglig leder Even Bolstad og HR Norges EAPM-representant Henrik Øhrn hovedfunnene i den syvende runden av denne undersøkelsen. Her er opptaket. Nederst på siden kan du laste ned presentasjonen.


Som nær partner med RBL har HR Norge og paraplyorganisasjonen EAPM en unik tilgang på forskningsmateriale fra RBL og Dave Ulrich. HR Norges medlemmer er blant de første i verden som får innblikk i den syvende runden av HR Competency Study, selve "bibelen" for HR når det gjelder hva slags kompetanser som kreves og forventes, og hvilken påvirkning de har på virksomheten. Her kan du se opptaket fra møtet.

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan alle kontakter få tilgang til HR Norges +artikler.

Relaterte saker

hrtv-hrcs-from-dave-ulrich-topp

Strategisk HR

Hvorfor kampen om talentene feiler – og hva virksomheten kan gjøre med det

Når HR skal utvikle egne kompetanser bør vi starte med å se på resultat, det vil si hvilken nytte og effekt HR skal skape – og for hvem. Det er først med det utgangspunktet HR kan utvikle seg videre i riktig retning, argumenterer Dave Ulrich i fire artikler som gjøres tilgjengelig for HR Norge sine medlemmer.

Leaders

Ressursplanlegging

Hvordan vinne kampen om talentene gjennom organisering?

I samtaler med virksomhetsledere stiller vi ofte spørsmålet: ”Hvordan vil du fordele 10 poeng mellom talent (individuelle kompetanser, arbeidsstyrken, mennesker, medarbeidere, human kapital) og organisasjon (arbeidsplassen, organisasjonens kapabiliteter, systemer, samhandling, kultur) og deres relative innflytelse på virksomhetens resultater.

Hr Kompetanser

Kompetanseutvikling

Hva sier trendene om HR-kompetanser?

Det er langt færre rapporter som ser på HR-kompetanser over tid enn antallet rapporter som ser på HR-utfordringer. Men det finnes noen rapporter som har observert utviklingen innenfor HR-kompetanser over mange år nå, og som sier oss noe om hva som foregår like under vår egen nese.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!