Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2019  Landingssiden

Dato: 29. november 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Hvordan endres arbeidsprosesser av digitaliseringen?

Gikk du glipp av Arne Krokan sitt foredrag "Hvilke konsekvenser har delingsøkonomien for HR i offentlig sektor?" på Lillehammer i januar? Her får du muligheten til å høre foredraget.

Vi ser at stadig mindre organisasjoner kan løse stadig mer komplekse utfordringer - de kan gjøre bruk av delingsøkonomiens plattformer og flersidige markeder. Her kan du høre Arne Krokan fortelle hvordan.


På HR-konferansen for offentlig sektor 2019 blir tematikken fremtidens offentlige virksomheter skal yte mer med mindre. Hvordan bygger HR effektive organisasjoner? Hvilke kompetanser trenger vi i fremtidens offentlige sektor? Hvordan kommer vi oss dit på en bærekraftig og rask måte?

HR-konferansen for offentlig sektor 2019

Vi ønsker velkommen til HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer 15.-17. januar 2019! Konferansen er Nordens største for HR og ledelse på tvers av sektorer. Se program og påmelding her.

Relaterte saker

Hr Treknologi

HR teknologi

HR har tre digitale utfordringer – hva innebærer det egentlig?

Vi er inne i en tid hvor vi ser at ny teknologi gir oss nye muligheter. Men til tross for dette har vi ikke evnet å ta ut de potensielle produktivitetsgevinstene. Hva er årsakene? Deloitte´s Global Human Capital Trends 2017 hevder at det koker ned til virksomhetenes strategier knyttet til humankapitalen.

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Nordmenn Utakt Robot Thumb

Kompetanseutvikling

Kompetanseutvikling – behov, forventning og handling

Digitalisering, jobbautomatisering og endringer i ansattes forventninger er sentrale spørsmål som svært mange virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor. Hva betyr dette og hvordan skal vi håndtere det?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!