Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2019  Landingssiden

Dato: 29. november 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Hvordan endres arbeidsprosesser av digitaliseringen?

Gikk du glipp av Arne Krokan sitt foredrag "Hvilke konsekvenser har delingsøkonomien for HR i offentlig sektor?" på Lillehammer i januar? Her får du muligheten til å høre foredraget.

Vi ser at stadig mindre organisasjoner kan løse stadig mer komplekse utfordringer - de kan gjøre bruk av delingsøkonomiens plattformer og flersidige markeder. Her kan du høre Arne Krokan fortelle hvordan.


På HR-konferansen for offentlig sektor 2019 blir tematikken fremtidens offentlige virksomheter skal yte mer med mindre. Hvordan bygger HR effektive organisasjoner? Hvilke kompetanser trenger vi i fremtidens offentlige sektor? Hvordan kommer vi oss dit på en bærekraftig og rask måte?

HR-konferansen for offentlig sektor 2019

Vi ønsker velkommen til HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer 15.-17. januar 2019! Konferansen er Nordens største for HR og ledelse på tvers av sektorer. Se program og påmelding her.

Relaterte saker

Jens S Dolor Thumb

Strategisk HR

Erfaringer med HR Shared Services i Forsvaret

I forsvaret har de samlet oppgaver i en shared sevices-modell. Det er både fordeler og ulemper ved slik organisering. Gikk du glipp av Jens Schanche Dølør sitt foredrag på HR-konferansen for offentlig sektor i januar kan du se og høre dette her.

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Thor Gjermind Eriksen Video

Ledelse

Fra leikestove til global konkurranse

​NRK er en organisasjon i konstant omstilling. Her kan du høre kringkastingssjef i NRK Thor Gjermund Eriksen fortelle hva dette krever av ledere og medarbeidere i sitt foredrag fra HR-konferansen for offentlig sektor 2019 .

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!